Cine Grand, primul cinematograf multiplex din Botoșani, se deschide astăzi, 12 iulie. Cu 446 de locuri în cinci săli, cinematograful îşi propune să devină prima opțiune a publicului botoșănean pentru petrecerea timpului liber. Parte a uneia dintre cele mai importante reţele cinematografice din lume, Cine Grand îşi propune ca, în următorii 5 ani, să deschidă 100 de ecrane în întreaga ţară.

Cine Grand este parte a rețelei Cine Grand, o companie internațională fondată de o echipă de profesioniști cu peste 60 de ani experiență. Pe lângă locațiile recent inaugurate în România și Bulgaria, compania are cinematografe și în China, India și în alte țări din lumea întreagă. Rețeaua Cine Grand include branduri de cinematografe precum „Cine Grand”, „Grand Cinemas” și „My Cinemas”.

„Am investit multă energie în deschiderea celui mai nou cinematograf multiplex din Botoșani și ne așteptăm ca el să aibă mare succes, devenind locul preferat al botoșănenilor și al locuitorilor din împrejurimi. Cine Grand este singurul cinematograf din Botoșani unde oamenii pot să urmărească filme într-o ambianță care se ridică la standardele internaționale și sperăm că mersul la film va deveni o obișnuință în rândul clienților noștri,” a spus Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand.

La Botosani, Cine Grand are cinci ecrane echipate cu sisteme de proiecție digitală 3D, care oferă o experiență captivantă a vizionării de filme. De asemenea, cinematograful este amenajat în așa fel încât să creeze o atmosferă confortabilă și modernă pentru iubitorii de filme. Cine Grand aduce în Botoșani cele mai noi filme de box office din Hollywood și premiere de filme care vor avea loc în același timp cu premierele din alte mari orașe din Europa.

Locuitorii Botoșaniului și nu numai se pot bucura de filmele preferate într-un cinema care poate fi comparat cu ușurință cu cinematografele de top din România, mulțumită tehnologiei aduse în oraș de Cine Grand.