Trenurile personal care circulau pe ruta Bucuresti Obor-Fetesti si retur au fost anulate duminica. In aceeasi situatie se afla si un tren spre Calarasi, informeaza CFR Calatori.

CFR Calatori informeaza ca sunt anulate: trenul Personal 8034 care circula pe relatia Fetesti - Bucuresti Obor; trenul Personal 8033 care circula pe relatia Bucuresti Obor - Fetesti.

Si trenul Personal 8021, care circula de la Bucuresti Obor la Calarasi Sud este anulat duminica, iar luni nu va circula trenul Personal 8022, care circula de la Calarasi Sud la Bucuresti Obor.

CFR Calatori a anuntat anularea a inca cinci trenuri de calatori, duminica si luni.

Astfel, duminica, au fost anulate trenurile Personale 7054 si 7053, care circula pe relatia Faurei - Urziceni si retur, iar luni trenurile Acclerate 1981 si 1984, care circula pe relatia Bucuresti Nord - Tulcea Oras si retur si trenul Rapid 686, care circula pe relatia Constanta - Bucuresti Nord. Calatorii de la acest tren vor fi redistribuiti la trenul Accelerat 1682 care circula pe aceeasi relatie.

Bucurestiul si judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Teleorman, Arges, Giurgiu, Dambovita, Ilfov, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Galati, Vrancea, Vaslui, Covasna, Sibiu si Brasov sunt, pana duminica noapte, sub avertizare cod galben de ninsori si vant.