Presedintele Traian Basescu, aflat sambata la gala premiilor TVR International, a complimentat-o pe Andreea Marin, gazda evenimentului, spunandu-i ca nu pare ca imbatraneste si ca acest lucru pare a fi si meritul sotului ei, Stefan Banica, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea publica, transmite Mediafax.

Traian Basescu si Andreea Marin, la aniversarea a 50 de ani de TVRFoto: Agerpres

Invitat pe scena pentru a-i face un laudatio jurnalistului si editorialistului moldovean Vitalie Ciobanu, care a primit premiul de excelenta in jurnalism, Traian Basescu i-a spus Andreei Marin: "Pana sa-i fac un laudatio lui Vitalie Ciobanu ti-as face tie unul, arati superb".

"Multumesc tare mult, invat sa imbatranesc frumos, asa se spune, nu?", a replicat Andreea Marin.

"N-as spune ca tu imbatranesti si asta pare a fi si meritul lui Stefan", a spus presedintele Basescu, referindu-se la muzicianul si actorul Stefan Banica, sotul Andreei Marin.

"Multumesc tare mult", a spus Andreea Marin, inainte ca presedintele Traian Basescu sa vorbeasca despre jurnalistul Vitalie Ciobanu.

Presedintele Traian Basescu, presedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, premierul moldovean, Vlad Filat, si ministrul roman de Externe, Teodor Baconschi, au participat, sambata seara, la Gala Premiilor de Excelenta TVR International, cu o zi inaintea alegerilor legislative care au loc in Republica Moldova.

In cadrul galei, presedintele Traian Basescu l-a elogiat pe ziaristul si editorialistului moldovean Vitalie Ciobanu, spunand despre acesta ca "da lectii de jurnalism atat colegilor de breasla, cat si politicienilor".

Decernarea premiului a avut loc pe scena de la Chisinau, jurnalistul Vitalie Ciobanu primind distinctia din mainile ambasadorului Romaniei la Chisinau, Marius Lazurca.

Gala Premiilor TVR International, eveniment anual dedicat personalitatilor si proiectelor care au obtinut rezultate deosebite in promovarea imaginii Romaniei in lume, a fost transmisa in duplex Bucuresti - Chisinau, gazdele ceremoniei fiind Andreea Marin (la Bucuresti) si Cristian Tabara (la Chisinau).