Agentii de paza ai Spitalului Judetean din Pitesti au reusit sa opreasca un medic ginecolog sa patrunda in incinta institutiei, unde acesta sustinea ca are de realizat o operatie de cezariana. Desi nu era de garda, acesta insista ca este asteptat pentru interventie. Incercand sa paraseasca curtea spitalului, a lovit un autoturism.

In stare avansata de ebrietate, medicul Marcel Carnaru a injurat si jignit paznicii, care au chemat politia. Agentii de la circulatie au incercat sa il verifice cu un dispozitiv alcooltest, insa ginecologul a refuzat. Dupa aproximativ o ora, in incinta spitalului, au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, potrivit declaratiei agentului Ion Serban de la Politia Rutiera Arges.

Medicului i-a fost intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si risca sanctiuni din partea Spitalului la care activeaza. "Pot sa va spun ca nu a consultat nicio gravida, ii vom lua o nota explicativa si vom vedea daca a efecuat un act medical in stare de ebrietate, ceea ce ar constitui un fapt grav, iar cat priveste accidentul comis de dansul, este treaba politistilor", a precizat Gabriel Copciag, directorul Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti.