Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost operat din nou, miercuri seara, la Spitalul Elias din Bucuresti. Cunoscutul regizor a mai fost operat si la inceputul acestei luni, pentru a i se indeparta un hematom de pe creier, insa acel hematom a reaparut, iar medicii au fost nevoiti sa il opereze din nou.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Elias, doctorul Valentin Calu, starea pacientului este, in acest moment, stabila, el fiind monitorizat de o echipa de medici in sectia de Terapie intensiva.

Sergiu Nicolaescu a fost operat pe creier din cauza unui hematom supdural cronic, produs in urma unei cazaturi, la sfarsitul anului trecut.

Medicii anuntasera, dupa prima operatie la care a fost supus cunoscutul regizor, ca interventia chirurgicala a decurs fara probleme, pacientul se reface bine, iar starea sa este stabila.

Cazatura de la sfarsitul anului trecut nu este primul accident suferit de regizor. De-a lungul carierei, el a suferit mai multe accidente chiar in timpul filmarilor. Utimul dintre ele s-a produs chiar vara trecuta, in timpul filmarilor la ultimul sa pelicula, "Supravietuitorul", cand Sergiu Nicolaescu si-a fracturat o mana.