Un taximetrist din Timisoara a fost injunghiat in spate, sambata noaptea, de un tanar pe care il luase in cursa, potrivit presei locale. Atacatorul a fost prins la cateva strazi de la locul incidentului si le-a spus politistilor ca a vrut sa vada cum este sa omori un om, scrietion.ro.

Taximetristul, in varsta de 24 de ani, era in masina cu un client, un tanar de 22 de ani din Motru, pe care l-a luat din zona centrala a orasului. La un moment dat acesta din urma i-a cerut sa traga pe dreapta si l-a injunghiat pe sofer in zona gatului si in spate. A furat o tableta, portofelul si telefonul mobil al soferului din masina si a fugit, potrivit colegilor victimei. Taximetristul a cerut ajutor prin statie, iar un coleg sosit la fata locului l-a transportat la spital in cel mai scurt timp.

Politistii au cercetat zona si au reusit sa-l gaseasca pe agresor ascuns sub o masina, la cateva strazi distanta de locul incidentului. L-au dus la sectie pentru audieri, iar tanarul de 22 de ani le-a povestit ca a vrut sa vada "cum este sa omori un om", povestesc surse din cadrul anchetei, citate de tion.ro.