Furtuna a provocat pagube, luni seara, in trei localitati ale judetului Arges, vantul puternic doborand copaci si smulgand acoperisuri, iar ploaia torentiala producand inundatii in mai multe gospodarii. Zeci de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges intervin pentru evacuarea apei si pentru indepartarea elementelor de constructie smulse de vant, potrivit news.ro.

Potrivit datelor furnizate de purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure, vantul puternic si ploaia torentiala au produs pagube, luni seara, in localitatile Campulung, Albestii de Muscel si Valea Mare Pravat.

In orasul Campulung rafalele de vant au smuls acoperisul unui imobil, proiectandu-l peste cinci autoturisme parcate. Toate cele cinci autovehicule au fost avariate, insa nimeni nu a fost ranit. Tot la Campulung suvoaiele formate in urma unei ploi torentiale au inundat un beci.

Vantul puternic a doborat, de asemenea, mai multi copaci in localitatile Valea Mare Pravat si Albestii de Muscel. Totodata, la Albestii de Muscel mai multe curti au fost inundate.

Peste 20 de pompieri intervin, luni seara, cu motopompe pentru evacuarea apei din zonele inundate, dar si pentru indepartarea elementelor de constructie si a copacilor doborati de vant.