O autospeciala incarcata cu 27 de tone de praf de ciment s-a rasturnat, miercuri dimineata, pe drumul national 66, in judetul Gorj, si blocheaza ambele sensuri de mers, anunta News.ro. Soferul a fost ranit usor la o mana, iar polititii au deviat circulatia pe o ruta ocolitoare, pana ce autospeciala de mare tonaj va fi ridicata de pe sosea.

Reprezentantii Politiei Judetene Gorj au declarat, miercuri, pentru News.ro, ca o masina speciala care transporta 27 de tone de praf de ciment s-a rasturnat pe drumul national 66, Targu-Jiu - Rovinari, in zona localitatii Dragutesti.

Autovehiculul de mare tonaj blocheaza ambele sensuri de mers si nu va putea fi repus pe roti decat dupa ce va fi golit. Deocamdata, se asteapta sosirea altei masini de acelasi fel pentru a prelua marfa.

Soferul autospecialei a fost ranit usor la o mana si a primit ingrijirile medicilor.

La fata locului sunt mai multe echipaje de politisti care fluidizeaza traficul si incearca sa stabileasca motivul producerii accidentului.

Circulatia a fost deviata pe ruta DJ 663 Talvesti - Urechesti - Danesti (de unde se poate ajunge in municipiul Targu-Jiu sau la intersectia cu DN 67 - Copacioasa).