Anchetatorii continua luni audierile in cazul incendiului de la clubul Bamboo si este posibil sa se prezinte in fata lor si patronul clubului, au precizat pentru Agerpres reprezentanti ai Politiei Capitalei.

Incendiul de la clublul Bamboo din CapitalaFoto: Facebook - Departamentul pentru Situatii de Urgenta

In cursul zilei de duminica au fost chemate la sediul Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei 20 persoane, printre care administratorul clubului - care s-a prezentat impreuna cu avocatul - angajati si clienti ai clubului bucurestean, in total fiind audiate pana in prezent 40 de persoane.

Cercetarile in cazul incendiului de la clubul Bamboo au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri, cu sprijinul altor structuri din cadrul Politiei Capitalei.

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si reprezentanti ai Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei s-au deplasat duminica la clubul Bamboo pentru a evalua situatia din teren.

Incendiul de la clubul Bamboo din Capitala, care a izbucnit sambata dimineata, nu a fost inca declarat lichidat de catre pompieri. Clubul a ars in totalitate, cladirea fiind prabusita in cea mai mare proportie.

"Am inceput o cercetare la fata locului. Din pacate, structura si locul nu ne permit sa intram in interior. Pompierii care sunt prezenti de ieri (sambata-n.r.) nu au declarat lichidat incendiul, nu se poate patrunde. Am venit si azi (duminica-n.r.) ca sa facem o evaluare pentru a gasi cea mai buna solutie tehnica pentru a putea intra si a ne desfasura activitatile care sunt specifice, in special cercetarea la fata locului. (...) Incendiul n-a fost inca declarat lichidat. (...) Structura nu permite sa se patrunda in conditii de siguranta si, cel mai probabil, o sa fie dezafectata", a aratat duminica Mihai Pruna, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Acesta a aratat ca, daca va fi nevoie, va reveni la fata locului.