Conducerea Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Buzau a declansat o ancheta interna dupa ce o femeie a murit, joi seara, intr-o statie de autobuz din municipiu, dupa ce i s-a facut rau, martorii spunand ca salvarea a ajuns tarziu, dupa ce s-ar fi sunat de sase-sapte ori, transmite News.ro.

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanta Buzau, Luana Zissu, vineri dimineata a fost inceputa o ancheta interna pentru a se stabili daca ambulanta a ajuns tarziu la o femeie care s-a prabusit brusc la pamant intr-o statie de autobuz din municipiul Buzau.

Zissu a precizat ca, joi seara, ar fi fost date mai multe telefoane prin care se solicita interventia unei ambulante in cazul femeii care a lesinat, insa s-a pierdut timp intrucat reperul dat la 112 ar fi fost gresit.

Ulterior, dispecerii au incercat sa revina la persoana care a sunat initial pentru a cere lamuriri despre locul in care femeia a lesinat, insa aceasta nu a mai raspuns la telefon.

Conform sursei citate, din primele date reiese ca intarzierea nu a fost mai mare de sapte minute. Echipajul care a mers la interventie, dar si dispecerii care au primit solicitarile telefonic vor da declaratii in acest caz.

Femeia a murit, joi seara, dupa ce i s-a facut rau intr-o statie de autobuz din Buzau. Femeia astepta autobuzul, iar la un moment dat s-a prabusit la pamant, oamenii sunand la 112 de mai multe ori.

Martorii spun ca ambulanta a ajuns tarziu, dupa aproximativ 30 de minute de la momentul la care femeia a cazut la pamant.

La sosirea la locul interventiei, personalul medical a incercat sa o resusciteze pe femeie, insa fara succes. Surse medicale spun ca femeia a facut, cel mai probabil, un infarct.