Statiile de metrou Izvor si Unirii 1 au fost evacuata vineri seara, timp de o ora, in urma descoperirii unui colet suspect intr-unul dintre trenuri, iar circulatia trenurilor a fost intrerupta pe segmentul Eroilor - Timpuri Noi. Traficul a fost reluat dupa ce politia a gasit in pachet - o punga - doua sticle cu suc si un sandwich.

Calatorii au fost informati initial, prin sistemul audio de la metrou, ca traficul este intrerupt din cauza unei defectiuni tehnice.

Ora 20:23 IGPR informeaza, intr-un comunicat de presa, ca decizia de evacuare a populatiei aflate in statiile de metrou Izvor si Unirii 1 a apartinut Metrorex.

Ora 20:10 A fost reluata circulatia pe segmentul Eroilor - Timpuri, anunta Digi24. In coletul suspect se aflau sticle cu suc si un sandwich, a confrmat Metrorex.

Ora 20:06 Directorul general Metrorex, Marin Aldea, a declarat pentru Mediafax ca a fost descoperit un colet suspect intr-unul dintre vagoanele de metrou, la statia Izvor.

"A fost evacuat trenul, au fost evacuati calatorii. Metroul a fost adus in statia Unirii si tras pe linia trei. S-a intrat pe procedura de evacuare a metroului, s-a evacuat si Piata Unirii. Am anuntat ISU si Politia si s-a intrat pe procedura. In jurul orei 19:25 am aflat de aceasta situatie", a declarat Marin Aldea.

Reprezentanti ai Politiei Captalei au declarat ca in zona a fost trimis serviciul pirotehnic si ca, la momentul transmiterii stirii, circulatia metrourilor este oprita intre statiile Eroilor si Timpuri Noi.

Ora 19:58 Cele doua statii de metrou au fost evacuate in urma unui apel care reclama prezenta in tren a unui pachet suspect, informeaza Agerpres citand surse din politie.

Potrivit acestora, apelul a fost dat la ora 19:30.

"Persoanele de la metrou au fost evacuate. Echipele de pirotehnisti se indreapta la fata locului", au adaugat sursele citate