Alina Petre a declarat, miercuri, la iesirea din sediul DNA Ploiesti, ca va depune la Sectia 3 de Politie din Bucuresti mai multe dovezi care atesta faptul ca a fost amenintata, informeaza Agerpres.

Florin Ghiulbenghian, cel care a insotit-o pe fosta nora a lui Virgil Magureanu la DNA Ploiesti, a explicat ca prezenta lor la DNA Ploiesti a avut legatura cu 'amenintari si presiuni' facute asupra Alinei Petre din partea apropiatilor celor din dosarul Romprest.

In context, Alina Petre a precizat ca va depune, miercuri seara, la Sectia 3 de Politie din Capitala, dovezi si probe cu privire la acest aspect.

Fosta nora a lui Magureanu a declarat anterior, la intrarea in sediul DNA Ploiesti, ca motivul pentru care face atat de tarziu plangeri care vizeaza lucruri pe care le cunostea de mai multa vreme este acela ca se teme.

'Mi-e frica!', a spus ea, punctand ca nu ii este usor sa faca aceste demersuri.

De asemenea, ea a declarat, raspunzand unei intrebari, ca spera sa fie protejata de stat. 'Nu imi permit masuri de protectie, sper sa ma protejeze statul si legea', a afirmat fosta nora a lui Magureanu.

Alina Petre a depus, zilele trecute, plangeri la DNA- Structura Centrala, acestea vizand persoane precum Crin Antonescu si Mugur Isarescu.