Autoritatile locale cauta solutii pentru a adaposti cat mai multe persoane afectate de incendiul izbucnit, miercuri dimineata, la mansarda unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie din cartierul Titan din Bucuresti, au declarat reprezentanti ai Directiei Generale de Asistenta Sociala Sector 3, citati de Agerpres. Persoanele cu locuintele afectate de incendiu ar putea merge in spatiile pe care Directia sociala le are la dispozitie, in cursul acestei zile urmand sa se identifice solutii de sprijin pe termen lung in cazul sinistratilor, au precizat reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala Sector 3.

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat, miercuri, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca persoanele afectate de incendiu, care nu au reusit sa ia legatura cu reprezentantii DGASPC, pot suna la numarul de telefon 0728.729.797.

"Daca inca nu ati reusit sa intrati in legatura cu colegii mei de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC), sunati la numarul de telefon 0728.729.797, pentru a le spune in ce situatie sunteti si de ce aveti nevoie! Echipele de interventie in regim de urgenta ale DGASPC sector 3 sunt pe teren inca de la 7 dimineata si incearca sa ii identifice pe toti cei afectati de incendiu, ca sa ii putem sprijini", le-a transmis Robert Negoita celor afectati de incendiu.