Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui, anunta Mediafax. Flacarile au cuprins o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale, fara a exista persoane ranite, potrivit Mediafax. Incendiul nu s-a soldat cu raniti, in conditiile in care mall-ul nu era inca deschis la ora cand sala de bowling a fost cuprinsa de flacari.

Incendiul a fost anuntat la numarul de urgenta 112 de paznicul complexului Silver Mall, situat in zona de nord a municipiului Vaslui, dupa ce acesta a observat ca iesea fum din incinta salii de bowling.

In zona, au fost trimise cinci echipaje de pompieri militari, care au intervenit pentru limitarea si stingerea incendiului. "Dupa patrunderea in incinta mall-ului, pompierii au constatat ca incendiul se manifesta la barul si aparatura electronica si electrocasnica din interiorul salii de bowling. Flacarile au distrus mobilierul barului din acea sala, mai multe frigidere, echipamente electronice de sonorizare si zeci de metri patrati de mocheta", a declarat pentru Mediafax responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Pompierii au stabilit drept cauza posibila a izbucnirii incendiului un scurtcircuit la un frigider.