Vremea se va mentine in general inchisa, luni, si mai ales pe parcursul zilei se vor semnala precipitatii cu caracter local. La munte, in Moldova si in Transilvania va ninge, in Dobrogea vor predomina ploile, iar in celelalte regiuni precipitatiile vor fi mixte, potrivit Mediafax.

In tara:

Luni, vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in sud-estul teritoriului, cu viteze ce vor atinge la rafala 40...50 km/h.

Regimul termic va fi apropiat de normalul acestei perioade, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 5 grade, iar cele minime intre -4 si 2 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

Marti

Vremea va fi in general inchisa. Se vor semnala precipitatii, in general slabe cantitativ, pe arii restranse ziua, dar in extindere noaptea, cu precadere in regiunile sudice. Acestea vor fi sub forma de ninsoare in jumatatea de nord a tarii si mixte in rest. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 si 5 grade, iar cele minime intre -6 si 1 grad.

IN BUCURESTI

Luni, vremea se va mentine inchisa, iar trecator, mai ales in timpul zilei, vor fi conditii de precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 2 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade.