​​O tanara care a reusit sa voteze astazi la Consulatul Romaniei in Londra, dupa ce s-a asezat la coada la ora 7:00 dimineata si a introdus votul in urna dupa 6 ore, ii raspunde Gabrielei Firea, purtator de cuvant al PSD. “Nici nu esti in stare sa iti educi copilul, a luat 1 si ceva la Bac si tu ne dai noua 'sfaturi'? La cratita”, spune tanara pe contul sau de Facebook. Anterior, Firea a sustinut intr-o conferinta ca exista o sectie de votare goala langa Londra.

LondraFoto: Hotnews

Maria-Cristiana Marcus scrie pe reteaua de socializare: “4000 de oameni la ICR acum. 1km coada la Wembley si 6 ore coada la Consulat. Antena 3 zice ca sectiile din Londra sunt goale”.

Gabriela Firea a prezentat astazi intr-un fimulet o sectie de votare "langa Londra" si la care nu se observa nicio coada. Purtatorul de cuvant al PSD a sustinut ca prin "propaganda" se creeaza sentimentul ca turul doi ale alegerilor prezidentiale nu este organizat corespunzator. Imaginile de pe Street View si mai multi romani din Marea Britanie au precizat ca este vorba de o sectie din Liverpool, aflat la 350 de kilometri de Londra.