Robert Turcescu a oferit un nou mini-interviu pentru B1 TV, transmis vineri de postul de televiziune, in care reia afirmatiile facute anterior cu privire la discutarea cazului sau in fata instantei. Jurnalistul a aratat ca este dispus sa se supuna, in acest moment, "unei judecati a oricarei instante sau autoritati din Romania care vrea sa ma intrebe ceva" si ca, daca va fi chemat sa vorbeasca sub juramant despre asta, o va face in fata unui judecator.

El a fost intrebat de reporter cum comenteaza initiativa fostului tenisman Ilie Nastase, actual senator, care a depus, vineri, o sesizare la Parchet impotriva lui Robert Turcescu, dupa ce acesta a anuntat, duminica trecuta, ca a fost ofiter acoperit.

Principalele declaratii ale lui Robert Turcescu:

  • Daca au considerat ca asa trebuie sa procedeze, probabil ca e gandul lor si asa trebuie sa procedeze.
  • Daca ei judeca in felul acesta, eu ma supun in momentul de fata unei judecati a oricarei instante sau autoritati din Romania care vrea sa ma intrebe ceva.
  • In ce priveste autoritatile, daca voi fi chemat sa vorbesc sub juramant in legatura cu lucrurile despre care am spus, voi face acest lucru in fata unui judecator.