Joi, vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si, mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii relativ extinse in zonele de deal si de munte, precum si in sud-vestul tarii si local in restul teritoriului, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax.

Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade pe litoral si in depresiuni si 23 de grade, local, la campie, iar cele minime se vor situa intre 4 si 13 grade.

In Bucuresti:

Cerul va fi variabil, joi, cu innorari temporar accentuate, mai ales spre seara si la inceputul noptii cand vor fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima de 8...10 grade.

In tara:

Vineri, vremea va fi in general instabila. Mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii relativ extinse in sud-vestul si sudul tarii, precum si in zonele de deal si de munte si local in rest.

Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16...17 grade pe litoral si in depresiuni si 24 de grade in Moldova si Muntenia, iar cele minime se vor situa intre 4 si 12 grade.