De ce a pierdut Mircea Badea procesul in prima instanta cu Horia Georgescu. Motivarea judecatorului

de D. Tapalaga     HotNews.ro
Vineri, 24 ianuarie 2014, 14:41 Actualitate | Esenţial


Mircea Badea
Foto: Agerpres
 documente
(24 Ian 2014) PDF, 7MB
Modalitatea de exprimare este pur si simplu insultatoare, nu este justificata de dezbaterea unui subiect public si nici nu se incadreaza in limitele dozei de exagerare si provocare permise de CEDO, se arata in motivarea judecatorului care i-a dat castig de cauza sefului Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, in procesul cu Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3. Prin sentinta din 12 decembrie 2013, judecatoria sectorului 1 l-a condamnat pe Mircea Badea la plata a 5000 de euro, in solidar cu Antena 3,  cu titlu de daune morale pentru incalcarea dreptului la demnitate a sefului ANI. Intr-o serie de emisiuni 2012, Badea l-a calificat, intre altele, pe Horia Georgescu, "sluga basista jecoasa" si "oooo, anist".

Dupa cum reiese din motivarea judecatorilor, Mircea Badea s-a aparat invocand libertatea de exprimare si o serie de hotarari CEDO, care stabilesc ca "daca se probeaza contributia presei la o dezbatere de interes general, aceasta prevaleaza exigentelor protectiei vietii private si, implicit, dreptului la reputatie".

In esenta, Badea s-a mai aparat cu argumentul ca tonul satiric sau ironic este intotdeauna folosit in analizele sale din emisiunea "In gura presei", deoarece formatul emisiunii prezentat in mod oficial este cel de "pamflet". Avocatii lui Badea s-au referit si la faptul ca "un tribunal din Paris a statuat ca umoristul trebuie sa fie tratat intr-un mod specific din punct de vedere juridic, ca dorinta de a face publicul sa rada are, prin ea insasi, un scop legitim".

Instanta a retinut insa, dupa cum se arata in motivare, ca "libertatea de exprimare nu este absoluta, exercitiul sau putand fi restrans in masura in care limitarea este prevazuta de lege, urmareste un scop legitim si este necesara intr-o societate democratica (acestea fiind criteriile impuse de CEDO in cauza Lingens c. Austriei). Libertatea de exprimare nu poate leza valori ocrotite de lege, cum ar fi demnitatea, onoarea, dreptul la imagine".

Alte fragmente relevante din motivarea sentintei in cazul Georgescu vs Badea:

 • In emisiunea "Sinteza zilei" din data de 24.10.2012, paratul a spus cu privire la reclamant ca este o "sluga basista jegoasa", iar cand i s-a solicitat sa reformuleze cele spuse, paratul a spus "sluga aia basista spalata (...) la bas". Instanta retine ca modalitatea de exprimare a paratului este pur si simplu insultatoare, nu este justificata nici de dezbaterea unui subiect de interes public si nici nu se incadreaza in limitele dozei de exagerare si provocare permise de art 10 CEDO si jurisprudenta Curtii. Aceste afirmatii au fost facute in cadrul emisiunii "Sinteza zilei", care nu este un pamflet. De altfel, astfel de exprimare nu poate fi acceptata nici in cadrul unei emisiuni pamfletare".
 • "Astfel de afirmatii precum cele retinute mai sus ("sluga basista jegoasa", "sluga aia basista spalata (...) la bas", "ooo, anistule", "ochelarica", "deci din cauza mea arata asa? Prietene daca te sifonez eu, te imbunatatesc", "stiti cu cine mi se pare ca seamana asta? (...) alea de le creste grau in cap", "o gulie stiti cum arata", "da' ce copilarie o fi avut asta, saracu", "pe ochelarica, sa zica bai ochelarica...traiasca ma ochelarii tai, aia meseriasi si fata ta aia amuzanta", "giumbix asta, pe ochelarica", "ochelarica de la ANI", "ochelarica, il stiti pe ochelarica") nu pot fi acceptate nici in contextul unei dezbateri vizand subiectele de interes public abordate de parat si referitoare la reclamant, intrucat nu au nicio legatura cu acestea. In jurisprudenta CEDO s-a retinut ca este permisa sanctionarea judecatilor de valoare atunci cand ele sunt pur injurioase ori atunci cand nu au o baza factuala suficienta".
 • "Fata de cele prezentate anterior, instanta retine ca, prin activitatea sa mediatica, paratul Mircea Badea a depasit sfera caracterului informativ care prezinta interes pentru opinia publica, aducand grave atingeri demnitatii unei persoane, stirbind drepturile constitutionale ale reclamantului astfel cum acestea sunt garantate de art 30 alin 6 din Constitutia Romaniei, precum si de art 1 din Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene. In aceste imprejurari, instanta constata ca exista o fapta ilicita ca urmare a expresiilor adresate de paratul Mircea Badea si mentionate mai sus"
De subliniat ca Mircea Badea si Antena 3 au fost condamnati in baza noului Cod Civil, care protejeaza mai strict viata privata, demnitatea, onoarea etc. Noul cod civil a intrat in vigoare la 1.10 2011. Potrivit noului Cod Civil, art 1349 arata ca "orice persoana are idatorirea sa respecte regulile de conduita pe care legea sau obiceiul locului le impune si sa nu aduca atingere, prin actiunile ori prin inactiunile sale, drepturilor sau intereselor legitime ale altor persoane. Cel care, avand discernamant, incalca aceasta indatorire raspunde de toate prejudiciile cauzate, fiind obligat sa le repare integral". (Vezi aici mai multe despre cum au fost folosite prevederile Noului Cod Civil pentru apararea dreptului la viata privata, la imagine etc)

Instanta l-a condamnat pe Mircea Badea si Antena 3 la plata a 5000 de euro daune morale, fata de 40.000 de euro cat ceruse Horia Georgescu pentru incalcarea dreptului la demnitate. Sentinta mai obliga paratii sa redea dispozitivul hotararii in cadrul emisiunii "In gura presei".

De notat ca Mircea Badea a atacat-o pe judecatoarea Raluca Focsa, care a pronuntat sentinta, afirmand ca sotul ei ar fi "ofiter SRI" sugerand astfel ca judecatoarea nu ar fi actionat independent. Sentinta judecatoriei sectorului 1 nu este definitiva, putand fi atacata cu apel.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

20434 vizualizari

 • +22 (34 voturi)    
  din pacate va plati doar (Vineri, 24 ianuarie 2014, 14:48)

  un domn [utilizator]

  Felix Voiculescu pentru ca Mircea Badea trebuie sa stranga bani de pampers pentru Primul Lui Copil...oarce cand va creste acest copil si se va maturiza (nu ca tacsu)..ce va intelege el din episoadele jenante ale lui tacsu ?
  • -50 (60 voturi)    
   Badea are curaj (Vineri, 24 ianuarie 2014, 15:10)

   AlinAche [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   Va intelege ca e printre singurii care au avut curaj in fata lui BASESCU si a oamenilor lui de bine cu care a pus tara pe butuci.
   • +32 (42 voturi)    
    traiasca curajul (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:19)

    math [utilizator] i-a raspuns lui AlinAche

    ...celor care s-au alaturat tricipletei Ponta-Voiculescu-Antonescu si care lupta cu tirania. Fara putere, cu numai 78% din Parlament, cu aproape toate consiliile judetene, cu guvern, cu mii de primari, ei lupta cu piepturile goale, injurand pe dictator nonstop. Curajul lor va salva Romania. Iubim USL, pe Gadea, Ciutacu, Pieleanu, Chireac, Ursu, Rares Bogdan, Ciuvica.... Oricine nu il injura pe Basescu este un ticalos si poate fi jignit oricum si oricand pentru ca merita si pentru ca avem sustinerea celor 7.5 miliarde cu tot cu morti si raniti de la referendum. Mircea Badea va intra in cartile de istorie ale PSD-PC alianta glorioasa a necomunistilor, nehotilor, nesecuristilor si nejigodiilor.
    • +6 (10 voturi)    
     Comment sters de user (Vineri, 24 ianuarie 2014, 19:15)

     Pictor Vonta [anonim] i-a raspuns lui math

   • +21 (23 voturi)    
    Acelaşi m badea (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:19)

    Meier Iuliana Georgiana [utilizator] i-a raspuns lui AlinAche

    care ura de moarte psd-ul pentru afacerea cu chibrituri?
    Dacă nu e acelaşi, mă mai gândesc la curajul lui.
   • +16 (22 voturi)    
    $$$$curajosul mircea, bun de plata$$$ (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:20)

    nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui AlinAche

    sa vedem cine plateste pentru curaj. :)
    daca varanu nu iese cu banu, bietul mircica, iar tre' sa ia de la mamica lui.
    din pensie. :)

    deci, atentie cei sapte jurnalisti atacati, in frunte cu doamna pora : e rost de bani !!
   • +19 (23 voturi)    
    Curaj? (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:40)

    AdrianCalin [anonim] i-a raspuns lui AlinAche

    Ce face Badea n-are nimic d-aface cu curajul, dimpotrivă. Curaj mi se pare să stea față în față cu cei despre care cred că fac rău și să îl văd că are și alte argumente, logice și raționale, prin care fie îi convinge pe ăia că greșesc fie îi convinge pe telespectatori că are dreptate. Altfel, singur în studiu, să te bați pe burtă și să faci glume de colțul blocului, e simplu, mi se pare chiar lașitate iar faptul că oamenii de bun simț și cu ceva cultură nu stau de vorbă cu Badea (și te rog să remarci că niciun om care a citit mai mult de 3 cărți îl evită pe Badea) spune multe despre calitatea lui Badea.
   • +5 (7 voturi)    
    Printre singurii? (Vineri, 24 ianuarie 2014, 17:24)

    Mihail_AD [utilizator] i-a raspuns lui AlinAche

    Se zvonea (sau poate "zgonea") că sunt vreo 7 milioane.
    E adevărat, doar unii au spatele (sau poate fundul) asigurat de trustul Intact ori de super-trustul Baronimea. Asigurători care ar putea da foarte multe detalii despre cum se pune o țară pe butuci în mod organizat, nu haotic ca purtătorii de cheie și de bărbiță "a la Cuza".
   • +1 (3 voturi)    
    Badea are curaj (continuare) (Vineri, 24 ianuarie 2014, 22:25)

    ty [utilizator] i-a raspuns lui AlinAche

    „Mă ridic, mă dezbrac, ajung în Piața Victoriei, mă dezbrac, intru în Guvern, îl iau de guler pe Ponta, îl dau cu capul de catapeteasmă pentru docilizare și-l dau afară. Eu cu, mâna mea. La DNA el are o singură soluție, să cadă...să cadă...el cu el cu el, cu Guvernul lui."
   • +1 (3 voturi)    
    Evolutie PIB 2004-2011 (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 15:13)

    vasile78 [utilizator] i-a raspuns lui AlinAche

    2004 - 79,3 miliarde EURO - anul in care Basescu a venit la conducere
    2011 - 131,5 miliarde EURO

    Asta inseamna aproape o dublare a PIB-ului produs de Romania. Aceastea sunt date nu sloganuri. Restul e doar manipulare.

    O viata frumoasa sa ai AlinAche!
 • +42 (48 voturi)    
  Foarte bine (Vineri, 24 ianuarie 2014, 14:50)

  xvlad [utilizator]

  Eu nu inteleg de ce nu-i da mai multa lume in judecata. Cred ca s-ar imbogati multi. Dar mai important, poate s-ar mai potoli putin cand or sa inceapa sa le curga "facturile". Nemernici sunt, dar prosti nu, asa ca o sa-si dea seama ca varanul o s-o dea la-ntors si n-o sa le plateasca el datoriile.
  • -12 (22 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:08)

   [anonim] i-a raspuns lui xvlad

   • +14 (16 voturi)    
    ???? (Vineri, 24 ianuarie 2014, 17:27)

    AlisCuPar [utilizator] i-a raspuns lui

    Independenta presei?! Intr-o tara civilizata asemenea "deraieri" de la codul deontologic al ziaristului ar fi fost imediat amendate de cna-ul tarii respective, fara a mai astepta darea in judecata a "babuinului" care a "deraiat" .
 • +48 (58 voturi)    
  1 (Vineri, 24 ianuarie 2014, 14:53)

  obvious [utilizator]

  Emisiunea lu' Badea PAMFLET?
  Poate TZIGANIE, MARLANIE .
  • +8 (10 voturi)    
   Badea? Manelist! (Vineri, 24 ianuarie 2014, 21:04)

   DT34 [utilizator] i-a raspuns lui obvious

   Chiar daca ar zice el ca nu asculta manele, prin comportament si exprimare el tot un manelist sadea este.
 • +39 (45 voturi)    
  [...] (Vineri, 24 ianuarie 2014, 15:02)

  JeSuisRoumain [utilizator]

  mai e unu, gigi, care tot la fel de voinic era cu judecatorii.
 • +18 (26 voturi)    
  hai cu procesele!!! (Vineri, 24 ianuarie 2014, 15:16)

  codo [utilizator]

  Poate 5000 nu ii face o gaura in buzunar Varanului, dar 5000 x cateva zeci o sa inceapa sa il roada. La cati oameni a terfelit marele formator de opinie Badea, ar putea sa iasa un numar frumusel de condamnari. Ca sa priceapa si el ca in gura presei nu poate insemna in gura plina de ra_hat a presei.
 • -8 (14 voturi)    
  !!! (Vineri, 24 ianuarie 2014, 15:19)

  Raluca.H [utilizator]

  Era clar ca o sa piardă nu știu ce va tot mirați atâta.
  • +3 (3 voturi)    
   nu ne miram, (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 11:41)

   mercedes [utilizator] i-a raspuns lui Raluca.H

   ne bucuram.
 • +18 (26 voturi)    
  e vorba de Badea, la ce sa te astepti ? (Vineri, 24 ianuarie 2014, 15:23)

  mircearh [utilizator]

  Pentru Badea si parohia de hiene care se amuza de caterincile lui, intr-adevar, a face pe careva " oooo nanist " fara teama de repercursiuni chiar inseamna libertate de exprimare.
  Nu trebuie sa ne suparam, ei asa gandesc. Sunt aceeasi oameni care intarasc fiecare propozitie cu perspectiva mortii unui membru al familiei "daca nu " .
 • -34 (42 voturi)    
  mda.. (Vineri, 24 ianuarie 2014, 15:47)

  sandra.renetova [utilizator]

  Sincer ma asteptam la o asemenea decizie. Multi sunt deranjati de modul cum Badea isi prezinta emisiunea, inclusiv judecatorii corupti pe care nu ii iarta.
  • +22 (26 voturi)    
   mda... (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:04)

   adevaratleograia [utilizator] i-a raspuns lui sandra.renetova

   ...probabil tu consideri aia o emisiune si pe badea om sanatos la cap...eu unul nu!
  • +14 (16 voturi)    
   Deci, (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:06)

   Meier Iuliana Georgiana [utilizator] i-a raspuns lui sandra.renetova

   dacă dumneavoastră greşiţi (de exemplu aruncaţi o hârtie pe jos şi nu vă spalaţi pe mâini înainte şi după ce mergeţi la toaletă) şi eu vă văd, pot să vă înjur în mai multe feluri şi să vă compar cu multe... "figuri de stil"? Că şi eu am un mod aparte de prezentare şi nici eu nu iert astfel de greşeli...
   Lămuriţi-mă, vă rog, că o să sufăr dacă rămân cu neclaritatea asta.
  • +13 (17 voturi)    
   mda (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:17)

   bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui sandra.renetova

   Se pare ca pe tine nu te deranjeaza. Limbajul folosit probabil e pe intelesul tau.
   Dar pe oamenii cit de cit decenti sau cu un minim de bun simt ii deranjeaza.

   Din pacate cei ca tine sunt majoritari in romania, asha ca antena 3 prospera.
  • +10 (16 voturi)    
   singurul din Romania (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:22)

   math [utilizator] i-a raspuns lui sandra.renetova

   ..care lupta impotriva coruptiei este Mircea Badea. Ca si Chuck Norris el nu manaca miere, ci direct albinele.
   Il iubim cu totii si iti ppopun sa postam in versuri pentru acest erou al neamului.
  • +9 (13 voturi)    
   cu porcovanisme (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:45)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui sandra.renetova

   cu injurii..ce gusturi fine si alese aveti !
 • +18 (24 voturi)    
  Ha! (Vineri, 24 ianuarie 2014, 15:48)

  Meier Iuliana Georgiana [utilizator]

  În esenţă, m badea s-a apărat susţinând că este bufonul şefului. Se ştie că în Evul Mediu bufonilor li se ierta orice insultă, căci dacă râdea stăpânul ceilalţi trebuia să fie fericiţi. Chiar şi insultele la adresa stăpânului erau iertate adesea, pe motiv, de astă dată, că oricum bufonii erau consideraţi deranjaţi la cap, deci nu erau răspunzători de cele ce făceau.
  Află, băi bufonule, că în timpurile noastre nu mai e ca atunci. Una e să aduci informaţii şi una e să jigneşti.
  A... vrei să scapi? Păi pledează direct că eşti nebun. Să te ierte instanţa, că te duci să tratezi episodul care ţi-a întunecat gândirea (şi conştiinţa). Ce zici? Încerci aşa?
 • +13 (19 voturi)    
  Badea si tradarea (Vineri, 24 ianuarie 2014, 15:56)

  uluit [utilizator]

  Daca se confirma ca, sotul judecatoarei ar fi "ofiter SRI", atunci Badea risca ani buni de puscarie, pentru simplul fapt c-a tradat si divulgat acoperirea unui ofiter sub acoperire.

  Sa curga procesele impotriva lui Badea.
  Numai asa va disparea din spatiul public.
  • 0 (2 voturi)    
   A fi ofiter SRI, (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 9:14)

   xrogo [utilizator] i-a raspuns lui uluit

   nu inseamna ca esti ofiter sub acoperire badie!!!
 • +3 (13 voturi)    
  Hartuirea in instanta (Vineri, 24 ianuarie 2014, 15:57)

  Trojan.H [utilizator]

  E o metoda buna de lupta cu javrele.
  • +8 (12 voturi)    
   Nu dezinformaţi, vă rog. (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:10)

   Meier Iuliana Georgiana [utilizator] i-a raspuns lui Trojan.H

   Hărţuirea e altceva şi este o practică de intimidare (zeci de procese deschise pentru motive derizorii cu scopul de a face o persoană să îngenunchieze).
   A, chemarea în instanţă pentru angajarea răspunderii da, cu asta pot fi de acord.
   • +2 (4 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:43)

    [anonim] i-a raspuns lui Meier Iuliana Georgiana

    • +4 (6 voturi)    
     Nu pricep întrebarea. (Vineri, 24 ianuarie 2014, 17:16)

     Meier Iuliana Georgiana [utilizator] i-a raspuns lui

     Dar mai explic o dată ce am spus eu.
     Dacă o persoană sau mai multe îţi deschid 30 de procese cu acelaşi obiect, neîntemeiat, la instanţe diferite (eventual nu doar din Bucureşti) se cheamă hărţuire.
     Dacă o persoană, sau mai multe te cheamă în instanţă pentru că ai jignit, ai minţit, clar nu e hărţuire. Dreptul cetăţeanului de a accesa sistemul de justiţie este inalienabil.
     Exemplu concret: un personaj cu multiple afecţiuni fizice şi câteva psihice îşi făcuse un obicei din a-i da în judecată pe magistraţii de la Judecătoria Sectorului 6. 90% din judecătorii de acolo aveau procese în care fuseseră chemaţi de respctivul domn, pentru motive de la "nu mi-a dat mai multe termene" până la "mi-au dat prea multe termene", trecând prin "a zâmbit în şedinţa de vineri".
     Şi încă unul, calificat de această dată: o societate de avocatură cunoscută din Bucureşti, ştiind că nu are şanse să ii fie admisă cererea de confirmare ca titlu executoriu a unui Acord (condiţiile nefiind îndeplinite, Acordul nu era aplicabil în momentul respectiv), a depus între timp 8-9 cereri de punere în executare a Acordului, mizând pe faptul că vreo instanţă se va păcăli şi va dispune executarea înaintea judecării fondului.
 • +10 (16 voturi)    
  de ce (Vineri, 24 ianuarie 2014, 15:57)

  misa2002_2006 [utilizator]

  Ma intreb si nu inteleg de ce sunt permise transmiterea unor asemenea emisiuni..Cui ii folosesc?
  In primul rand nu vad acolo decat un frustat care isi varsa rezultatul frustarii in fata camerelor de luat vederi..
  Cred ca asta e o boala care se ia, pentru ca acelasi gen de om frustat este si Voiculescu si Gadea si Ponta si Antonescu.
  Celor care stau si casca gura la astfel de emisiuni, in loc sa se odihneasca pentru a fi apti de munca in ziua urmatoare, ce sa le mai spun..
  Nu vedeti ca aia au nevoie de tratamente pentru tratarea nervilor? Vreti sa va imbolnaviti si voi? In loc sa cascati ochii la emisiunile lor, ganditi-va ca ni se strange latul in jurul gatului si o sa ne spanzuram singuri, ca dupa toate scumpirile care s-au anuntat, nu vom mai scoate nasul din pamant nici noi, nici copiii nostri..Si nu e de vina Basescu ci Ponta care a incheiat intelegere cu FMI pt a putea primi credit si pt a putea rambursa ced a imprumutat...
  Frustatii aia, au salarii bune si se pot intretine si pe ei si familiile lor, pe cand noi, cei care ii privim si ii ascultam...nu cred ca ne putem compara veniturile cu ale lor..
  Dar daca frustatii aia vad ca mai sunt ceva persoane care sunt dornice sa li se alature la spurcaciuni, normal ca se ambaleaza si mai mult..li se pare ca fac ceva deosebit.. ca sunt cei mai tari..
  In realitate sunt doar niste neispraviti care latra precum latra si cel ce sta de-a dreapta lui Ponta acum.. este o avansare...nimic de spus..
  Sincer il iubeam cand il vedeam in emisiunile lui televizate la Antena 1...pana cand a inceput sa latre..Acum doar il compatimesc..din ce om placut a fost, in ce s-a transformat...Zaharescule esti si tu o rusine pt noi cei care am crezut in tine candva...
  • -3 (7 voturi)    
   AUTOIRONIA O DOVADA DE SANATATE! (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 0:15)

   GRANDFATHER [anonim] i-a raspuns lui misa2002_2006

   Daca ceea ce spune Mircea Badea in pamfletul sau ii inerveaza pe uni, asta-i foarte bine! "In Gura Presei" este o "oglinda" in care "autoritatile" sunt nevoite sa se uite si mi se pare normal sa le produca stari de agitatie ridicole! Ceea ce nu pare sa inteleaga nici unul din "comentatorii" de aici este ca Mirce Badea nu a "atacat" niciodata" pe anonimii cetateni ai Romaniei, care prin munca lor platesc salariile suprademensionate ale demnitarilor si functionarilor statului, care de cele mai multe ori "nu poduc" nimic pentru banii pe care ii primesc!
   Va "bateti" cu Mircea Badea, omul si vocea de la masuta, dar va purtati ca niste slugi fricoase cand este vorba despre mai marii trecatori ai momentului! Oare de ce o fi emigrat Caragiale din Romania...?!
   • +1 (1 vot)    
    Ai doua calculatoare. (Luni, 27 ianuarie 2014, 20:14)

    math [utilizator] i-a raspuns lui GRANDFATHER

    Altfel nu se pot explica cele 2 voturi pozitive.
    Domnul Profesor Voiculescu este mandru de tine. Saracul mafiot securist, l-a distrus Mircea Badea cu atacurile sale.
 • +13 (21 voturi)    
  Hal de om.. (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:01)

  qwertyuiop [utilizator]

  Aceasta dejectie a media trebuie eliminata din radacina (cu tot cu Antene), dar din pacate cat timp CNA este in subordinea USL...nu sunt sanse.
  Decaderea in "rahat" a inceput pentru Badea, de cand a pierdut firma de chibrituri si s-a imprumutat la Voiculescu , nemaiputand da banii inapoi. De atunci e la mana lu' Felix.
 • -12 (24 voturi)    
  . (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:01)

  DeLove [anonim]

  Te doare capul numai cand citesti ce motivari sunt. Il sfatuiesc pe Badea sa o tina tot asa ca bine face!
  • +5 (7 voturi)    
   explicatiile avocatilor lui Badea (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:55)

   math [utilizator] i-a raspuns lui DeLove

   ...merita premiul Nobel pentru pace. Iubim USL si avocatii care vor demonstra negru pe alb ca nu exista nici un om vinovat/corupt in Romania, in afara de basescu si acolitii lui.
 • -10 (16 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:06)

  [anonim]

  • +6 (10 voturi)    
   nu chiar (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:49)

   mikeyu [utilizator] i-a raspuns lui

   Exista o diferenta, nu subtila, intre umorul pamfletar si dejectiile lui badea. Daca reusesti sa vii cu exemple... ar fi ceva.
   • -3 (5 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:57)

    [anonim] i-a raspuns lui mikeyu

    • +2 (4 voturi)    
     nu stiu ce telecomanda ai ! (Vineri, 24 ianuarie 2014, 18:59)

     math [utilizator] i-a raspuns lui

     Desi tenta este evidenta sunt MULTE emisiuni la B1TV in care SIMULTAN sunt 2 (doi) politicieni uslasi. Ai vazut la Sinteza zilei pe altceva in afara corului toxic platit de Voiculescu ? Ai vazut pe cineva vreodata care sa vorbeasca contra curentului antibasist de larga sustinere populara, traiasca USL - salvarea neamului ? Sunteti total rupti de realitate si sper sa va asumati la un moment dat responsabilitatea pentru daunele produse de lacustele pe care le mentineti la putere. Chiar nu conteaza daca o faceti dintr-un interes meschin sau din convingere bazata pe o cultura si educatie impresionante.
 • -15 (19 voturi)    
  prostia la putere (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:50)

  maria25maria [utilizator]

  Mi-e mila de voi, meritati sa platiti taxe...multe taxe. Voi chiar nu vedeti analfabeti care ne conduc??? Nu ma intereseaza politica, dar chiar imi place ca exista cineva cu putin curaj sa spuna lucrurilor pe nume. Bravo Mircea!!!
  • 0 (4 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Vineri, 24 ianuarie 2014, 16:59)

   [anonim] i-a raspuns lui maria25maria

  • +3 (3 voturi)    
   Pai vedem ce analfabeti ne conduc.. (Vineri, 24 ianuarie 2014, 17:40)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui maria25maria

   ... si mai vedem ca alde Mirciulica nu-i ataca deloc pe analfabetii care ne conduc. De la tine de-acolo cum se vede?
   • -1 (3 voturi)    
    nu prea multe in ultima perioada (Vineri, 24 ianuarie 2014, 18:16)

    maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui Alius

    Eu m-am uitat la emisiunile unde basescu si ponta erau tratati la fel. Din comentariile de pe aici observ ca toata lumea se uita la emisiunea lui, si nu inteleg: mie daca nu-mi place de o persoana uit ca exista!!
   • -2 (4 voturi)    
    =))) (Vineri, 24 ianuarie 2014, 18:28)

    maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui Alius

    Si basistii dau dislike !!! :))) nu va atacati fratilor, am muncit si eu 3 ani fara concediu ( nici macar sa mi-l plateasca n-au vrut)
    • +2 (2 voturi)    
     Eu in 6 ani... (Vineri, 24 ianuarie 2014, 19:53)

     Alius [utilizator] i-a raspuns lui maria25maria

     ..am avut 1 concediu, in care intr-o zi m-au chemat la munca pentru ca lipsea persoana care imi tinea locul. Totusi, care este legatura cu Mirciulica?
     • -1 (1 vot)    
      mai conteaza... (Vineri, 24 ianuarie 2014, 20:10)

      maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui Alius

      Imi zic si eu of-ul ....cum era sa ma bage lumea in seama?? ;)
  • +3 (5 voturi)    
   un mare pacalici (Vineri, 24 ianuarie 2014, 17:47)

   Milka Man [utilizator] i-a raspuns lui maria25maria

   Pana acum Mircea Badea a dat doar din gura, acuzand si spurcand pe oricine ii deranja patronul. Dar nu a venit niciodata cu vreo dovada pentru cele afirmate...Emisiunea lui nu este un pamflet pentru ca astfel de emisiuni sunt semnalate ca atare prin mesaje de genul: "aceasta emisune este un pamflet si trebuie tratata ca atare". Pana si pamfletul are o limita a decentei. Dar cum multora le place circul si Libertatea are cei mai multi fani, este de inteles succesul domnului Mircea Badea...Pentru cei care culeg informatii din mai multe surse si ajung la propriile concluzii, aceasta emisiune nu mai reprezinta nici un interes...Ii calca pe urme domnului Dan Diaconescu, cu povestile lui despre Mos Craciun si pitici...
   • -1 (1 vot)    
    si totusi lumea se uita (Vineri, 24 ianuarie 2014, 18:39)

    maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui Milka Man

    Pe el il intereseaza doar audienta, ca pt asta e platit. Sa nu crezi tu ca il intereseaza sa schimbe lumea..nu e platit sa faca schimbari in Romania.
    • +1 (1 vot)    
     Si totusi.. (Vineri, 24 ianuarie 2014, 19:56)

     Alius [utilizator] i-a raspuns lui maria25maria

     intelegem ca tie ti-ar placea sa fii tratata asa cum ii "trateaza" el pe cei despre care vorbeste. Pai, succes!
     • -1 (1 vot)    
      oricum eu sunt in afara de subiect :D (Vineri, 24 ianuarie 2014, 20:23)

      maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui Alius

      Eu asta inteleg din emisiunea lui...ca se forteaza sa faca audienta, si ii reuseste! Si mie imi place emisiunea: nu vad care-i pb?!!?? Eu mi-am spus parerea. De ce se oftica lumea si arunca cu pietre in mine??? Pt ca mie imi place un lucru si altora nu??? Daca mie imi place negrul si altora albul, tb sa imi schimb gustul??
      Am fost afectata de regimul politic, si pt asta sa plece naibii toti; am dreptul la opinie ca am platit 3 ani taxe si impozite si nu m-am folosit de serviciile statului. Asa ca lumea care imi judeca gusturile, sa faca altceva mai constructiv!
      • +4 (4 voturi)    
       cine se oftica? (Vineri, 24 ianuarie 2014, 21:19)

       DT34 [utilizator] i-a raspuns lui maria25maria

       Daca va place dumneavoastra, foarte bine, vad ca nu a aruncat nimeni cu pietre in dumneavoastra, si nu nici nu am observat ca cineva incearca sa va schimbe gustul. Chiar mesajul anterior va doreste succes.
       Normal, fiecare cu gustul lui, si fiecare incearca sa-si exprime opinia.
       Toate tarile au taxe si impozite, nu conteaza cine e la putere sau daca v-ati folosit de vreun serviciu.
       • 0 (2 voturi)    
        nu-mi plac formalitatile! (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 0:04)

        maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui DT34

        N-am nevoie de urarile nimanui, ca sa vezi ;) imi merge f bine pt ca eu imi construiesc drumul. Si cum spuneam: asa-i romanul, bagator in seama!!
        Oricum mi-am bine dispus seara :P...MA SIMT IMPORTANTA!!!
        Nu stiu daca in "toate tarile" sunt jicniti cetatenii de presedinte! De fapt ei(toti din functiile statului) sunt slugile romanilor in acte, pt ca sunt platiti sa serveasca interesele populatie!!!! Eu ii numesc SCLAVI pe toti din conducerea Romaniei!
  • +2 (6 voturi)    
   donatie!!!! (Vineri, 24 ianuarie 2014, 17:51)

   asada [utilizator] i-a raspuns lui maria25maria

   fetito!!! nu vrei matale sa-l ei acasa !!! renuntam la el cu draga inima dorind sa-ti lumineze tie zilele si mai ales noptile!!!!
   • -1 (3 voturi)    
    cu mare drag (Vineri, 24 ianuarie 2014, 18:43)

    maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui asada

    Te obliga careva sa te uiti la Antena 3??? Adevarul ca imi plac barbatii bine, nu cei cu grasime pe creier!!��
    • +2 (4 voturi)    
     Sal iei, sa-l tii.. (Vineri, 24 ianuarie 2014, 20:06)

     Alius [utilizator] i-a raspuns lui maria25maria

     si sa te alinte numai cu "sluga ..jegoasa", ", "ooo, anistule", "ochelarica", "deci din cauza mea arata asa? Prietene daca te sifonez eu, te imbunatatesc", "stiti cu cine mi se pare ca seamana asta? (...) alea de le creste grau in cap", "o gulie stiti cum arata", "da' ce copilarie o fi avut asta, saracu", "pe ochelarica, sa zica bai ochelarica...traiasca ma ochelarii tai, aia meseriasi si fata ta aia amuzanta", "giumbix asta, pe ochelarica", "ochelarica de la ANI", "ochelarica, il stiti pe ochelarica").

     Pentru tine asta inseamna "a spune lucrurilor pe nume". Asta ai invatat de la Badea: injuraturile inseamna a spune lucrurilor pe nume. Ce sa zic, gunoaiele au si "ele" admiratorii lor.

     Eu sper ca toti colegii tai si "prietenii" tai sa-ti spuna "adevarul" si tot ce au de spus, in acest mod frumos de a spune lucrurilor pe nume.
     • -2 (6 voturi)    
      care e pb ta?? (Vineri, 24 ianuarie 2014, 21:16)

      maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui Alius

      Pt mine cei care lucreaza la STAT ( degeaba), excluzand profesorii, medicii....vb de cei la care se platesc taxe: SUNT PARAZITII SOCIETATII!!! Si cei care se folosec de banii publici in scop propriu, doar pe lumanari sa-i cheltuiasca!!! Te oftici???
      Eu zic lucrurilor pe nume, din nefericire pt unii! Eu nu fac parte din categoria oamenilor care gandesc despre cei din jur:" cand esti in spital, uita lumea de tine!" eu merg pe " ce semeni aia culegi". Mie imi plac oamenii frumosi!!
      Aici lumea: pe cat de urata pe atat de proasta! Un om inteligent respecta toate opiniile, mai ales ca nu m-am bagat sa comentez vreo parere personala, ci invers!!!
      • +2 (4 voturi)    
       Nu.. (Vineri, 24 ianuarie 2014, 23:53)

       Alius [utilizator] i-a raspuns lui maria25maria

       Ai spus cu manutele tale ca Badea "spune lucrurilor pe nume". Si tu asta preciezi la el. In articol este vorba de o condamnare pentru jigniri, nu pentru ca a spus lucrurilor pe nume. A spune lucrurilor pe nume, nu insemna "sluga jegoasa". Ok?
       • 0 (4 voturi)    
        hmm... (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 1:03)

        maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui Alius

        Eu nici macar nu cunosc personajul, nici nu ma intereseaza persoana respectiva! Dar slugi suntem toti...facem servicii in schimbul la ceva ;) ( valabil pt presedinte, premier .....s.a.m.d.)
        "Jegoasa" = o fi facand referire la faptul ca nu se spala( ce stiu eu), o fi trecut Mircea pe langa el si-o fi simtit vreun parfum special. Eu daca primesc asemenea insulte si sunt un om inteligent( asa ar tb sa fie cineva care conduce o institutie a statului, ca doar " a intrat pe merit si nu politic") si avand in jurul meu destule persoane care imi cunosc activitatea cinstita din functia pe care o conduc, N-AS BAGA IN SEAMA ASA CEVA! Nu-i asa ca faptele unui om cinstit cantaresc mai mult decat toate aceste insulte????
        • +3 (7 voturi)    
         Fireste cantaresc.. (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 4:55)

         Alius [utilizator] i-a raspuns lui maria25maria

         De-aceea si sunt injurati de alde Badea si ceilalti de la latrinele tv, ca daca nu-si faceau treaba nu se lua nimeni de ei.

         Oricum, se csrie "jignesc", nu "jicnesc".

         In alta ordine de idei, eu nu cred ca daca toata ziua v-ar injura careva ati reusi sa va tineti cumpatul asa cum dati exemple pe-aici. Poti sa spui lucrurilor pe nume, sa arati ce vrei despre oricine ca a facut ceva ilegal sau imoral sau neprofesional fara sa injuri si fara sa jignesti. Ori Badea este amedat nu pentru ca spune lucrurilor pe nume, ci pentru ca jigneste. Cine-i ia apararea acestui personaj, este de aceeasi calitate cu el.
         • +1 (1 vot)    
          E maria (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 9:44)

          un domn [utilizator] i-a raspuns lui Alius

          De la antena, fara prompter...nu stie
         • -1 (1 vot)    
          muktumesc pt corectare! :) (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 9:51)

          maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui Alius

          Si at cine apara niste HOTI,sunt la fel ca ei??!! Eu macar n- am furat, mintit...etc.si sunt unde sunt pe propriile forte, si ce sa vezi: am muncit mult! Slugile poporului tre sa serveasca poporul nu mai marii lor!
          Vad ca pe aici lumea se agita din cauza lui Badea, si pot alege sa schimbe canalul...sunt atatea programe: discovery, national geography...
          Banuiesc, pe aici se regasesc personaje importante, pt ca oamenilor de rand le place Mircea Badea ;) ...in schimb, urasc pe conducatorii institutilor de STAT.
          Si cu probleme de comportament e presedintele, pt ca prin pura coincidenta profesorul de engleza a fost"prieten" cu acesta. Si din cate mi-a zis( nu de putine ori), are probleme cu violenta...de mic era cu bataia! In schimb fratele sau, mircea b.,era mai cu capul pe umeri
          Astia sunt cei care conduc si ne reprezinta tara!! Unul care se hlizeste in permanenta. Dvs nu va e rusine cu un asemenea presedinte?? Ne reprezinta...si se presupune ca astea sunt calitatile poporului, si mai rau e ca nu putem schimba reprezentantul cum se schimba canalele la TV
          • +2 (2 voturi)    
           ?!? (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 17:00)

           Orizont [utilizator] i-a raspuns lui maria25maria

           Ce legatura este intre Badea si Basescu?
           Aici se discuta despre Badea, daca mie nu-mi place emisiunea lui, imi expun parerile pe aici, am citit ca dumneata zici sa schimb postul, nici macar nu mai uit la antene, si pot sa spun exact acelasi lucru si dumitale, daca nu-ti place ca altii nu-l plac pe Badea, nu mai citi postarile si gata.
           Nu stiu de ce in capul unora a spune ca nu-ti place Badea sau Ponta, inseamna neaparat ca esti Basist?!?
           Mi unuia nu-mi place nici Ponta nici Basescu si nici Badea, insa nesimtirea lui Ponta le intrece pe toate. De Badea nu zic nimic ca nici nu merita atentie.
           Deci nu tot ce zboara se maninca sau nu tot ce este anti-PSD este = cu PDL.
           Am observat gandirea asta vine de la pera multe "antene".
           • -1 (1 vot)    
            era un exemplu (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 18:42)

            maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui Orizont

            ...n am gasit unul mai bun decat basescu
            Eu nu m am bagat in seama cu nimeni dak ai fost atent\ă . am raspuns comentariilor la parerea mea. Din greseala lasasem un comentariu la o parere si n am stiut cum sa sterg...
            Eu tot mi am pus intrebarea: oare oamenii astia n au altceva mai bun de facut? Spre exemplu: sa si scoata familiile in oras....eu macar lucrez acum, si cand ma plictisesc intru de aiurea;
            in programul liber uit de internet!!! Oamenii astia fac invers :)))
    • +1 (1 vot)    
     rateu (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 10:46)

     asada [utilizator] i-a raspuns lui maria25maria

     cum ai inteles ca ma uit la latrina??!!! sa fiedin cauza creerului fara grasime (adica anemic .....)
  • +3 (5 voturi)    
   bravo si tie Maria (Vineri, 24 ianuarie 2014, 18:50)

   math [utilizator] i-a raspuns lui maria25maria

   ...este remarcabil ce luciditate ai la 25 de ani dupa iesirea la pensie. Mircea Badea este eroul national pentru milioane de romani, am inteles ca se vor pune portrete si busturi in toate scolile si gradinitele. Este aberant ca exista atatea posturi de televiziune care consuma curentul poporului, Antena3 ne ofera tot ce putem visa.
   • -4 (8 voturi)    
    ai de unde alege (Vineri, 24 ianuarie 2014, 19:32)

    maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui math

    Ai auzit ca iti poti scoate din grila de programe Antena 3??? Te oftica tare subiectul MIRCEA BADEA!!
    Nu cred sa fiu lucida: la 25 de ani sa muncesc si sa-mi permit aproape orice?!?! Vezi tu, toate astea din lipsa de luciditate :p
  • +6 (8 voturi)    
   Comment sters de user (Vineri, 24 ianuarie 2014, 18:51)

   NL [anonim] i-a raspuns lui maria25maria

   • -4 (8 voturi)    
    incredibil!! (Vineri, 24 ianuarie 2014, 19:42)

    maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui NL

    In foarte putin timp am atras atentia tuturor...incepe sa-mi placa!!!.....mai pap cate o litera, pt ca in timp ce ma distrez pe aici cu "parerile" unora totodata muncesc NL, pt un salariu deloc de neglijat ....asa ca: URA SI LA GARA!!! Si ink ceva: eu nu conduc nici o institutie de stat, pt cultura ta( doar la atat se rezuma ;) ) as putea sa-ti fiu sefa, NL
    • +3 (3 voturi)    
     perseverenta (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 10:50)

     asada [utilizator] i-a raspuns lui maria25maria

     asa mariooooo,poalelein cap tata !!!! Este vital pentru tine!!!!1
 • +5 (7 voturi)    
  Un mahalagiu patetic, asta e Mircea Badea (Vineri, 24 ianuarie 2014, 18:19)

  bigbrother [utilizator]

  Nu pot sa-l caracterizez altfel pe acest individ. Mai rau este ca cei care il urmaresc il considera un geniu..trebuie sa recunosc, baiatul nu se repeta in insulte, e chiar inventiv. Logica lui este ca daca injura si spurca, lumea il va aprecia..din contra, maestre, esti un idiot.

  La final, tot un neica nimeni ramane, un marlan si mahalagiu. De fapt, nu cred ca putea ramane la Antene daca nu era asa, cine se aseamana se aduna. Pacat ca i-a dat amenda doar 5000 de euro, l-as fi pus in fata la Universitate imbracat cu un costum de magar si o pancarta pe piept pe care sa scrie: "Cine face ca mine, ca mine sa pateasca".
 • +8 (10 voturi)    
  Varanul si-a trimis gusterii la postat? (Vineri, 24 ianuarie 2014, 18:30)

  Parzivall [utilizator]

  Pentru ca e incredibil ce-mi vad ochii, postaci care-i iau apararea lui Shpagat. Sper ca sunteti la fel de retarzi ca ala, ca sa aveti o scuza, macar.
  • -5 (9 voturi)    
   uita-te in alta parte!!!:)) (Vineri, 24 ianuarie 2014, 19:02)

   maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui Parzivall

   :))) asa este, suntem platiti!!!! Uite de aia imi iau apartament cu bani cash.
   Nu cred sa fie nevoie sa ne cerem scuze in fata oricarui individ care se baga in seama
   • +3 (5 voturi)    
    L-am vazut pe Badea intr-un film (Vineri, 24 ianuarie 2014, 22:54)

    ty [utilizator] i-a raspuns lui maria25maria

    Un pat de spital. Ranit. Regina in vizita schimba cateva cuvinte cu el. Jalnica prestatie. A mai jucat si in alte filme?
    • -3 (5 voturi)    
     NARATORULE,uite de asta are Mircea Badea serviciu! (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 1:18)

     maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui ty

     Pt ca unii ca tine urmaresc intens emsiunile IN GURA PRESEI....si totusi esti ofticat :))))
     • +1 (1 vot)    
      Esti hazliu rau. Am ras cu pofta de scrierile tale (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 10:47)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui maria25maria

      Am urmarit emisiunea aia la inceput. De ani buni nu ma mai uit la asa porcarii. Observ ca nu ai vazut nici tu un alt film cu M Badea.
      • -1 (1 vot)    
       si totusi esti la curent :)) (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 17:20)

       maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui ty

       Eu cred ca urmaresti mai cv ca un fanatic :)))) oricum pe mn nu ma mai afecteaza in niciun fel excretiile care se intampla in Romania. Demult am inteles ca indiferent de ce pozitii au unii, tot niste rahati cu ochi raman! =)))
       • 0 (0 voturi)    
        Repet nu ma uit la gp (Duminică, 26 ianuarie 2014, 22:12)

        ty [utilizator] i-a raspuns lui maria25maria

        Nu am ce sa invat de acolo. Carei cel mai tare-n clanta nu ma intereseaza. Pricepi?
      • -1 (1 vot)    
       ... (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 17:22)

       maria25maria [utilizator] i-a raspuns lui ty

       Ma bucur ca te-am facut sa razi, asta e si ideea....sa nu mai stea lumea incruntata! :P ;)
  • +5 (7 voturi)    
   Ummm, cu ce rimeaza shpagat? (Vineri, 24 ianuarie 2014, 21:57)

   Skeptical [utilizator] i-a raspuns lui Parzivall

   .... Se potriveste cu aceasta movila pseudo-atletica, lipsita de coerentza moral-intelectuala care raspunde la numele Mircea.

   Citeodata ma gindesc la biata mama a acestui mercenar ieftin.

   Puteti sa va imaginati saraca femeie.... care totusi trebuie sa tina la acest (oarecum, adica biologic vobind) barbat, caruia i-a schimbat scutecele, cum roseste in fata vecinilor, cum se roaga in fiecare seara sa o ierte Dumnezeu ca a "daruit" lumii ceva atit de incredibil de toxic...

   Doamna Badea, aveti compasiunea mea. in comparatie cu crucea pe care o aveti dv. de purtat, Isus Cristos era in vacanta la Mamaia.
 • -1 (3 voturi)    
  badea (Vineri, 24 ianuarie 2014, 21:06)

  mihail nica [utilizator]

  intram in normalitate/ deocamdata democratia in romania e defecta/
 • -1 (5 voturi)    
  DACA EMISIUNEA LUI BADEA VA SHOKEAZA! (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 0:49)

  GRANDFATHER [anonim]

  Atunci aflati ca in occidentul Europei emisiunile din acest "format" sunt infinit mai "contondente", iar "personajele"(din viata publica) prezentate in aceste pamflete sunt caricaturizate pana la grotesc! Va puteti imagina ce subiect "gras" a fost pentru media pamfletara franceza(si nu numai), aventura amoroasa a vesnicului celibatar Francois Hollande(presedintele in functie al Frantei), surprins cand a debarcat de pe scuterul przidential si intrand in scara unui bloc unde se afla apartamentul in care s-a intalnit cu cea mai noua metresa a sa?!!!
  In aprilie 1991, am plecat pentru prima oara din Romania post-comunista si am ajuns in Regatul Unit! Acolo am fost surprins(printre altele) si de o emisiune satirica de televiziune intitulata "SPITTING IMAGE"("Scuipa Imaginea")! Mai tarziu am aflat ca seria de emisiuni desfasurate pe parcursul a 19 sezoane(141 episoade) intre 1984 si 1996 a prezentat caricaturi de păpuși de personalitati celebre în anii 1980 și 1990, inclusiv prim-ministrul britanic Margaret Thatcher și politicienii, colegii sai conservatori, președintele american Ronald Reagan, și membrii familiei regale britanice, inclusiv Regina Elisabeta II si Regina Elisabeta Regina Mama.!
  Nu cred ca Regina Elisabeta II sau primul ministru Margaret Thatcher au dat dat in judecata pe autorii si producatorii acelei emisiuni, pretinzandu-le sa plateasca nu stiu ce suma cu titlul de "daune morale"! In tara marelui Will, regina si politicienii isi respecta "supusii" si alegatorii chiar si atunci cand ii critica! "RIDENDO CASTIGAT MORES" spuneau stramosii nostri latini!
  • +2 (2 voturi)    
   Rasul e sanatos (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 9:07)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui GRANDFATHER

   Daca nu e Rasul din padure, or animal ul Mircea Badea creed ca e santos Rasul Lui, nimic mai fals, intr o Romanie Furata de carte PSD sistematic de 20 ani, Mircea Badea interested subliminal ideea ca Jaful National este un joc de oina, ca cel care ia mingiuca in cap, sau "in mana" sunt cum spune el cu elocinta....giumbix, cretini...si alte epitete star lucite manipulate verbal....mircea bade a fraternization cu Infractorul Adrian Nastase pentru a abate din atentia
   Publica pe Felix Voiculescu.....ridendo castigat mores ? Pe banii nostrii ? Nu va suparati...vreau sa rad si eu la intrebarea unde sunt banii de la Crescent ? Poate in Antene ? ....grotesque ridendo....dar nu I rasul meu
   • +1 (1 vot)    
    NU CRED CA LA INTREBAREA ASTA (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 19:17)

    GRANDFATHER [anonim] i-a raspuns lui un domn

    Poate sa-ti raspunda Mircea Badea! Nici eu! Si nici tu! Probabil ca o sa murim toti trei de batranete si nu o sa aflam! In viata trebuie sa ai puterea, intepciunea si seninatatea sa intelegi si sa accepti ce poti si ceea ce nu poti! Daca reusesti asta nu risti sa-ti consumi viata cu problemele altora si ai posibilitatea sa-ti dedici mai mult timp propriei tale vieti! E mai sanatos si nu risti sa faci pietre la ficat, infarct sau comotie cerebrala! iti doresc numai bine si s-auzim numai de bine!
  • +1 (1 vot)    
   Postacii umblati prin Vest (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 10:56)

   fLoreign [utilizator] i-a raspuns lui GRANDFATHER

   Deci acuma Antenistii ne vor spune care este adevaratul nivel al civilizatiei vestice?

   Hai sa fim seriosi, peste tot in lume exista scrieri vulgare pe peretii budelor, dar ce scrie acolo ramane acolo. De-asta zic ca lui Mircea Badea n-ar mai trebui lasat sa emita.
   • +1 (1 vot)    
    IMI PARE RAU PENTRU TINE! (Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, 19:05)

    GRANDFATHER [anonim] i-a raspuns lui fLoreign

    Daca ai ajuns in West si nu ai reusit sa 'Vizitezi" decat doar "budele"! Ce am spus eu este verificabil si cunoscut! Nu sunt "antenist" si nu sunt avocatul lui Mircea Badea! Sunt doar aparatorul drepturilor omului, in general, si al libertatii presei, in special! Politicienii(toti politicienii) si ceilalti "oameni publici", trebuie sa inteleaga si sa accepte ca statutul lor plin de privilegii ii plaseaza vor-nu-vor, sub luminile reflectoarelor si tot ce fac si spun este "un bun public", care poate fii comentat, disecat, interpretat, persiflat, luat in raspar si - nota bene - poate fii subiect de pamflet sau/si stand up comedy! Politicienii si ceilalti oameni publici, care nu inteleg si nu accepta asta, comportandu-se ca niste "fete mari", ar fi bine sa se lase "de meserie" si sa lase locul altora mai bine pregatiti pentru asta!
    Daca esti capabil sa ma combati cu argumente, nu ezita sa-mi raspunzi! Daca nu, mai stai o tura!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by