Premierul Victor Ponta a calificat drept "povesti" informatiile publicate miercuri de Vocea Rusiei, care afirma ca Omar Hayssam ar fi fost adus in Romania din Irak, citand o declaratie a directorul SANA, agentia oficiala de presa a Siriei, Ahmed Daua.

Intrebat cum comenteaza aceste declaratii, Victor Ponta a raspuns: "Nu confirm", o referire la declaratia facuta de Traian Basescu in ziua in care Omar Hayssam a fost adus in tara.

Dupa care a adaugat: "Astea sunt povesti. Cred ca Vocea Rusiei se potriveste foarte bine cu presedintele Traian Basescu, au o fantezie extraordinara".

Omar Hayssam ar fi fost adus in Romania din Irak, unde era detinut intr-o inchisoare, sustine Vocea Rusiei, care citeaza o declaratie a directorul SANA, agentia oficiala de presa a Siriei, Ahmed Daua.

"Siria nu are nicio legatura cu persoana si soarta acestui terorist. Din informatiile pe care le am, el era tinut la o inchisoare din Irak si de acolo a fost transferat in Romania", a afirmat, pentru Vocea Rusiei, Ahmed Daua.