Joi, in sudul si sud-estul tarii valorile termice vor creste usor, astfel incat se vor situa peste mediile climatologice ale perioadei, iar in rest regimul termic va fi apropiat de cel normal, informeaza Mediafax.

Cerul va fi temporar noros ziua, cand izolat vor fi precipitatii sub forma de ninsoare la munte si mixte in rest. Pe parcursul noptii nebulozitatea se va accentua in toate regiunile. Local se vor semnala precipitatii sub forma de ninsoare in nordul si centrul teritoriului precum si la munte, mixte in vest si sud-vest si pe spatii restranse ploi in zonele joase din sud si sud-est. Izolat vor fi posibile depuneri de polei.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, iar noaptea si in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -6 si 4 grade.

In Bucuresti, joi vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, astfel ca temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de 1 - 2 grade. Cerul va avea innorari temporare si vor fi conditii ca trecator sa ploua slab spre sfarsitul intervalului. Vantul va sufla slab si moderat.

Vineri, in tara vremea va fi predominant inchisa. Se vor semnala precipitatii in toata tara, mai ales sub forma de ninsoare in zona montana si in nordul Moldovei si predominant ploaie in restul teritoriului. Vantul va avea intensificari la munte, iar temporar si in celelalte regiuni, cu precadere in sud si est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade, iar cele minime intre -4 si 5 grade.