Trei imobile din Sectorul 3 al Capitalei au ars intr-un incendiu izbucnit luni dimineata, o persoana care a suferit un atac de panica fiind transportata la Spitalul Pantelimon pentru ingrijiri medicale, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile.

Incendiul a cuprins trei case si anexe de pe strada Trilului, din Sectorul 3 al Capitalei, fiind sesizat in jurul orei 05.00, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti.

In urma incendiului, o persoana a fost asistata medical de echipajul SMURD aflat la fata locului si apoi transportata la Spitalul Pantelimon, dupa ce a suferit un atac de panica, a precizat Daniel Vasile.

Pompierii au intervenit cu sapte autospeciale, flacarile fiind foarte mari, iar in zona fiind produs foarte mult fum, care era vizibil de la distanta mare. Pompierii au scos din locuintele afectate mai multe butelii care reprezentau pericol de incendiu.

Interventia a fost ingreunata din cauza ca hidrantii din zona erau inghetati, pompierii reusind sa stinga flacarile in jurul orei 7.00, a mai spus Daniel Vasile.

Alte doua case din Sectorul 3 al Capitalei au ars duminica, intr-un incendiu care a avut loc pe o strada din cartierul 23 August. In urma incendiului, nu au fost persoane ranite si nici intoxicate cu fum, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti.