Vineri, cerul va fi mai mult noros. In regiunile extracarpatice si centrale va fi ceata local, posibil persistenta si izolat va fi insotita de burnite sau ploi slabe. In vestul teritoriului pe arii restranse va ploua slab, dupa-amiaza si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 grade in Moldova si estul Transilvaniei si 12 grade in Banat, iar cele minime se vor situa intre -4 si 6 grade, usor mai scazute in depresiuni.

La Bucuresti, cerul va fi temporar noros si, mai ales dimineata si noaptea, se va semnala ceata. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade.

La munte, cerul va fi mai mult noros. Indeosebi pe vaile si in depresiunile Carpatilor Meridionali si Orientali local va fi ceata, posibil persistenta si izolat se vor semnala burnite sau ploi slabe. In Carpatii Orientali, dupa-amiaza si noaptea pe arii restranse vor fi posibile ploi slabe. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va marca o usoara scadere fata de ziua precedenta.