Cei care vor sa mearga cu trenul la sfarsitul saptamanii vor putea beneficia de reduceri la pretul biletelor. CFR Calatori lanseaza luni, 20 august 2012 o noua oferta de calatorie cu trenul, destinata celor care aleg acest mijloc de transport la final de saptamana, arata un comunicat al companiei.

In functie de cate weekend-uri pe luna mergeti cu trenul, reducerea poate fi de 15% (pentru doua weekend-uri), 25% (pentru trei weekend-uri) sau 35% (pentru patru weekend-uri).

Biletul de weekend este o legitimatie de calatorie care se emite pentru o singura persoana, la acelasi rang de tren - Regio, Interregio sau Intercity, la clasa 1 sau clasa a 2- a (vagon clasa sau cuseta) - si aceeasi ruta, pe distante de pana la 1000 kilometri.

Acest bilet nu da dreptul la intreruperea calatoriei. Reducerile nu se cumuleaza cu alte reduceri. Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

De exemplu:

  • pentru 2 weekenduri pe ruta Bucuresti - Sinaia la tren InterRegio cls a 2 -a, biletul de weekend costa 118,35 lei, cu aprx 20 lei mai putin decat pentru 4 calatorii la pret intreg (corespunzatoare celor 2 weekenduri) care ar costa 139,2 lei
  • pentru 2 weekenduri pe ruta Bucuresti - Constanta la tren InterRegio cls a 2-a, biletul de weekend costa 186,7 lei, cu aprx. 35 lei mai putin decat pentru 4 calatorii (corespunzatoare celor 2 weekenduri) care ar costa 219,6 lei.