Joi, vremea va fi normala din punct de vedere termic. Cerul va avea unele innorari in nordul si estul tarii, precum si la munte, unde pe arii restranse vor fi ploi slabe, de scurta durata si, posibil, descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin, informeaza Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa intre 22 de grade in nordul Moldovei si 32 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 7 grade in depresiuni si 20 de grade pe litoral.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil spre senin si vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 30...31 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

In tara, vineri, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul si estul tarii, precum si in zona de munte, unde doar izolat, mai ales dupa-amiaza, vor fi ploi slabe de scurta durata si, posibil, descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 32 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa intre 7...8 grade in estul Transilvaniei si 19...20 de grade pe litoral.