Procurorul i-a prezentat deputatului Mihail Boldea, in timpul audierii de miercuri, de la DIICOT Galati, faptele de care este invinuit, a declarat avocatul George Moloman, precizand ca la solicitarea clientului sau a fost depusa o cerere de preluare a dosarului de structura centrala, scrie Mediafax.

Miercuri seara, dupa ora 19:00, deputatul Mihail Boldea, cercetat intr-un dosar de inselaciune si constituire a unui grup infractional, a fost scos din sediul DIICOT Galati, unde fusese adus in urma cu aproximativ doua ore pentru audieri, la ora transmiterii acestei stiri el fiind dus in arestul IPJ Galati.

La iesirea din sediul DIICOT, avocatul deputatului galatean, George Moloman, a declarat ca s-au discutat chestiuni procedurale si ca i-au fost prezentate clientului sau faptele pentru care este invinuit.

"I s-au prezentat toate faptele pentru care este invinuit, in drept si fapt. Dupa ce i s-a citit aceasta punere in miscare a actiunii penale, bineinteles ca am solicitat un termen prin care sa ne pregatim apararea. Ne va anunta domnul procuror telefonic cand se va stabili termenul", a declarat Moloman, raspunzand unei intrebari referitoare la audierile de miercuri dupa-amiaza, din sediul DIICOT Galati.

"Ne gandim la o strategie de aparare, iar clientul meu sustine ca este nevinovat", a mai declarat avocatul George Moloman la iesirea din sediul DIICOT Galati.

Deputatul Mihail Boldea a fost dus, miercuri dupa amiaza, la ora 17.00, la DIICOT Galati, pentru audieri in dosarul de inselaciune si constituire a unui grup infractional.

Deputatul a fost adus cu catuse la maini din arestul Politiei Judetene, unde se afla de marti noapte, el fiind insotit de avocatul sau, George Moloman.