Incepand de joi, 2 iunie si pana luni, 6 iunie târgul internaţional de carte SibiuBookFest se desfasoara în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Peste 50 de edituri şi furnizori de servicii educaţionale vor expune in pavilionul sin Piata Mica. Organizatorii anunta reduceri de preturi de pana la 70%. Cartea vine la pachet cu multe evenimente speciale: lansari de carte, intalniri cu autori, sesiuni de autografe.

'Pentru această ediţie aşteptăm o participare record, de peste 15.000 de vizitatori. Le oferim peste 30.000 de titluri cu preţuri speciale. Editurile participante au pregătit deja oferte speciale pentru pasionaţii de lectură, cu reduceri de preţ de până la 70%', a anunţat Cosmin Marcu, organizatorul SibiuBookFest.

Târgul de carte de la Sibiu va da intaietate copiilor. Targul va începe joi cu o expoziţie de lucrări plastice realizate de copii, urmată de lansări şi prezentări de carte pentru cei mici.

Evenimentul special al târgului SibiuBookFest 2011 este prezenţa ambasadorului Emiratelor Arabe Unite în România, Yacub Yousif Al-Hosani, care va participa sâmbătă la lansarea volumului 'Întoarcerea lui Hulagu', o piesă de teatru în patru acte scrisă de sultanul Bin Mohammed al-Qasimi, al treilea emir, ca importanţă, din Emiratele Arabe Unite, informeaza Agerpres.

Intrarea la târgul de carte este liberă.