Supravietuirea prin sinucidere este solutia de compromis propusa de Paul Ioachim in piesa "Podul sinucigasilor". Teatrul METROPOLIS va da intalnire pe un Pod al situatiilor limita in viata, unde ii veti intalni pe Horatiu MALAELE si George IVASCU, intr-o farsa a existentei absurde, a deriziunii in fata propriilor neputinte. Spectacolul are loc marti 24 noiembrie, ora 19.30, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

Orice “sinucidere” si orice abdicare e un pas spre un nou inceput. Trei destine, trei povesti de viata, trei tipologii umane etern valabile isi dau mana, de fapt, pentru a o lua de la capat.

Cu imens umor, Un Neinteles, Un Indragostit si o Artista vor sta la coada in fata mortii, va vor dezvalui fara mila, in cheie caricaturala, propriile drame, tocmai pentru a descoperi Viata.

Iubirea, faima, absolutul…trei laitmotive, sau trei constante ale existentei noastre, ne pun la incercare pofta de ras, timp de o ora, intr-o satira nemiloasa la adresa caracterelor umane.

PODU’ spectacol realizat dupa “PODUL SINUCIGASILOR” de Paul Ioachim, in regia lui Horatiu Malaiele ii are in distributie pe: Horatiu MALAELE, George IVASCU, Meda VICTOR