Teatrul Stela Popescu anunta prima premiera a anului 2017, musicalul „Chirita la Iasi” de Roman Vlad. Spectacolul va fi prezentat sambata, 21 Ianuarie 2017, ora 17:00, apoi duminica, 22 Ianuarie, ora 11:00 si in zilele de 23, 30, 31 Ianuarie, 13 si 14 Februarie, ora 10:00 - la Sala Mare a Palatului National al Copiilor.

Premiera musicalului "Chirita la Iasi"Foto: Afis spectacol

Potrivit anuntului de pe pagina de facebook a teatrului, spectacolul inspirat de piesa lui Vasile Alecsandri, în regia lui Dan Tudor, are in rolul principal pe actrita Stela Popescu, alături de care ii veti vedea pe Daniel Filipescu, Andrei Lazar, Andreea Blidariu, Ştefan Popov, Bogdan Jennifer, Marian Marinescu şi alţi tineri actori. Muzică originală, dar şi ecouri din pagini de Flechtenmacher, o mişcare scenică alertă, cu pedală pe comicul de situaţie, elegante şi pline de vervă dansuri de epocă semnate Ştefan Soare şi lansate de Baletul TSP, costume fastuoase, decoruri sugestive compuse de Viorica Petrovici.

O producţie de excepţie la care sunteti asteptati cu buna dispozitie, energie pozitivă, culoare, virtuozitate, inspiraţie, care cu siguranta va vor cuceri.