De ce unii dintre noi se imbolnavesc mai des decat altii? Ce ne face mai predispusi la boli? Suntem condamnati sa ne imbolnavim si noi cand se imbolnavesc colegii sau membrii familiei? Exista vreun secret al pastrarii sanatatii?

superimunitatea-ghid-fundamental-pentru-stimularea-mijloacelor-de-aparare-ale-organismuluiFoto: GiftBooks.ro

Schimbandu-ne alimentatia si combinand alimente care au proprietati puternice de intarire a imunitatii, putem sa prevenim instalarea celor mai raspandite afectiuni ale timpurilor moderne.Cu totii avem capacitatea de a trai mai sanatosi, mai puternici si mai mult. A venit vremea sa afli despre superimunitate.

Dr. Joel Fuhrman este autorul mai multor carti, dintre care bestsellerul New York Times, Mananca pentru a trai. Este directorul stiintific al Proiectului de Cercetari Nutritionale al Asociatiei Nationale a Sanatatii si detinator al diplomei Academiei Americane a Medicilor de Familie. Organizatia Alimente Integrale, lider in domeniul alimentelor naturale si organice, l-a ales pe dr. Fuhrman in cadrul comitetului sau consultativ pentru crearea initiativei Sanatatea incepe aici.