Editura Humanitas isi invita cititorii prezenti in vacanta la malul marii sa petreaca impreuna cateva seri minunate la Targul Estival de Carte „Carte la Nisip” din Mangalia. Din 28 iulie pana pe 19 august, Parcul Cercului Militar devine un loc de intalnire pentru iubitorii de carte cu autorii lor preferati.

Carti Humanitas la Targul Estival „Carte la Nisip”Foto: Humanitas

Potri vit editurii programul intalnirilor incepe vineri, 3 august, de la ora 20.00, cand Denisa Comanescu, directorul editorial Humanitas Fiction, va prezenta cele mai noi carti aparute la Humanitas Fiction.

Sambata, 11 august, de la ora 20.00, Marius Chivu isi va lansa jurnalul de calatorii - Trei saptamani in Himalaya.

Duminica, 12 august, de la ora 20.00, Mircea Cartarescu va vorbi despre cea mai recenta carte a sa - Ochiul caprui al dragostei noastre.

Luni, 13 august, de la ora 20.00, Mircea Cartarescu, Dan C. Mihailescu, Ioana Nicolae, Tania Radu, Marius Chivu si Lidia Bodea, directorul general al Editurii Humanitas, vor povesti despre cele mai frumoase amintiri culinare care au stat la baza volumului Intelectuali la cratita, coordonat de Ioana Parvulescu.

Marti, 14 august, de la ora 20.00, Dan C. Mihailescu vi-l dezvaluie pe Caragiale din scrisori in eseul I.L. Caragiale si caligrafia placerii.

Seria lansarilor de carte Humanitas se va incheia sambata, 18 august, ora 20.00, cu lansarea volumului Namaste. Un roman de aventuri spirituale in India de Sega.