Alma A.: Cum ti s-a parut atmosfera in club?

Mutu : Nu stiu ce sa zic...a fost misto...a fost prima oara cand am cantat in Bucuresti. A fost ok per total.

Cam putina lume ce-i drept..Ma asteptam altfel la un concurs din acesta in Bucuresti, adica noi facem concerte pe aici prin Craiova si ne vin in jur de 300 de oameni in medie, nu neaparat pentru trupa ViolLent..dar vine lumea la concert.

In Bucuresti sunt mai sictiriti, plus ca se incepe prea devreme la ora 6 si se termina tot prea devreme la ora 12..dar a fost ok.:)

Alma A.: Ai avut emotii inainte de prestatie?

Mutu : Emotii? Nu, nu am mai avut emotii inainte de concerte de mult timp..Pentru ca o fac din placere si nu vad de ce as avea emotii, plus ca nici nu prea puteam sa mai am pentru ca eram foarte stresat din cauza oboselii.

Am plecat din Craiova de la ora 11 dimineata, am ajuns in Bucuresti la 3, la 4 am fost in club..m-am imbatat de vreo 2 ori..si am cantat abia pe la ora 11 jumate 12..deci eram mort... De asta si prestatia a fost mai naspa, adica mie mi-a placut mai mult in runda...am fost mai relaxat.

Alma A.: Ai mai participat la astfel de concursuri?

Mutu : Nu, asta e primul..si ultimul.

Alma A.: Consideri ca trupa a avut nevoie mare de premiu?

Mutu : Oricine are nevoie de un premiu. Cand castigi un premiu te face sa castigi si mai multa incredere in tine. De fapt nu neaparat incredere, dar te face sa simti ca ceea ce faci tu e apreciat si iti da energie pentru proiectele de viitor!

Alma A.: Care e viitorul lui ViolLent?

Mutu : Viitorul? Habar nu am...Sper sa fie unul lung si frumos...Pot sa spun care sunt proiectele apropiate. Lucram la albumul 2, ala care o sa face parte din premiu.

Am mai avut unu scos pe net si vandut intr-un numar mic de cd-uri..vreo 80, le-am vandut la lansare in Craiova, dar se auzea cam prost si a fost facut in graba doar asa ca Viollent sa existe ca palmares.

Alma A.: Ce le transmiti concurentilor tai care au pierdut?

Mutu : Nu stiu... Lui Nino ii transmit salut si la restu’ nimic...Nu ma intereseaza niciunul dintre ei pentru ca m-am uitat pe forumuri intre timp si toti au avut cate ceva de comentat, nu neaparat dupa finala si nu neaparat la adresa mea sau a lui viollent, ci asa in general. Toti sunt nemultumiti, toti pretind aplauze, atmosfera etc, dar nu ofera nimic pentru ea.

Sincer eu daca pierdeam nu aveam nimic de comentat! A fost doar un concurs! Sper ca multi dintre ei sa isi schimbe atitudinea si sa faca treaba buna ! Avem nevoie de cat mai multe trupe.