Alma A.: Esti principalul organizator al "Ultimatumului pentru Arta" sau ai mai multi colaboratori?

Florin: Da .. FooTrecords - Romania este organizatorul concursului "Ultimatum pentru Arta" concurs ce are loc anual.

Alma A.: Ce alte evenimente mai organizeaza Supremesoundz?

Florin: Supreme Soundz Entertainment este o agentie care se ocupa cu tot ce tine de partea audio, video, events, web design si foto... este o agentie care a fost doar partener la acest eveniment.. acordand un premiu de impresariat al trupei castigatoare.

Alma A.: E prima editie "Ultimatum pentru Arta" la care participi?

Florin: NU! a fost editia a 4-a ... de la inceput am fost implicat.. este un concept FooTrecords - Romania pentru a sprijini trupele noi de hip-hop.

Alma A.: Cum ti s-a parut derularea evenimentului fata de alti ani?

Florin: Fiecare editie a avut rolul ei.. am avut de invatat din toate... trupele au fost foarte diferite intre ani... acesta a fost cel mai bun... a fost mult mai bine organizat zic eu si trupele au fost mult mai "talentate".

Alma A.: Tu, personal esti multumit de castigator sau ai fi vrut sa fie altcineva?

Florin: Sunt multumit de trupa ViolLent... au fost buni si Soul Brovaz... m-as fi bucurat sa castige si ei.. dar la ei era mai complicat... "Soul Brovaz" e un nume care a luat nastere inaintea concursului iar membri erau veniti din alte trupe, alte proiecte... nu stiu cat de serioasa ar fi fost treaba...

Alma A.: Crezi ca acest tip de eveniment da o sansa adevarata celor talentati?

Florin: Eu cred ca da... tocmai asta este si ideea concursului.. sa acordam o sansa celor care vor sa faca hip-hop, dar nu prea au mari posibilitati... eu cred ca dupa aceste 4 editii multe trupe/mc au luat treaba in serios sau au renuntat.

Alma A.: Dupa reactiile publicului, Skiller a parut cel mai iubit, de ce crezi ca nu a castigat?. Poate fiindca prestatia lui n-a fost tocmai hip-hop?

Florin: Poate Skiller a fost cel mai iubit, din doua motive: era din alta tara, iar cum romanului ii sta bine sa fie "vazut" bine afara, era normal sa faca atmosfera.

Era ceva "nou", omu` o "ardea" mai mult pe drum'n'base, house si probabil publicul nu era chiar asa hip-hop El nu prea avea cum sa castige locul 1. Nu era chiar hip-hop... oricum el a primit premiul de popularitate... i-am oferit o diploma de care am vazut ca era foarte mandru, plus o aparitie oficiala pe un material pe piata romaneasca.

Alma A.: De ce ultimele doua runde dinainte de finala au avut trei castigatori si nu doi ca in celelalte?

Florin: Normal trebuia ca fiecare runda sa aibe cate doi castigatori dar cum rundele trei si patru au avut concurenti mai buni am decis sa mai acordam o sansa altor doua trupe/mc, lucru de care lumea a fost multumita.