O echipa a companiei indiene de film Inspired Movies se afla la Bucuresti pentru a filma scene din thriller-ul “Natasha“, in care joaca si actori romani.

Romania este o buna “partida“ pentru companiile de film de afara intrucat costul de productie este cu mult mai mic. Acesta a fost si motivul pentru care compania “bollywood-iana“ Inspired Movies a preferat sa turneze in Bucuresti. Aparuta pe piata abia de un an, Inspired Movies are la activ noua productii Bollywood si trei filme in engleza.

Un staff de 15 persoane se afla in Bucuresti pentru a filma anumite scene din thrillerul erotic “Natasha“, personaj interpretat chiar de o romanca: Cristina Chirila. Printre actorii romani care mai apar in film se numara: Adrian Pintea, Alin Panc, Mihai Razus, Alin Olteanu.

POVESTEA. Contrar titlului filmului, personajul central nu este Natasha, ci Ana. Aceasta din urma este martora unei crime comise de mafia rusa. De aici pornesc o serie de intamplari care te tin cu sufletul la gura. Pentru ca in film vor fi si secvente de lesbianism, sex, strip-tease, producatorul roman, Florin Paraschiv, spune ca acest film nu va fi recomandat persoanelor sub 18 ani.

DRACULA. Inainte de a veni in Romania, Jag Mundra, regizorul filmului, stia despre tara noastra doar doua lucruri: Dracula si femei frumoase. Alegerea tarii noastre s-a datorat recomandarii primite din partea unei actrite care a filmat pe plaiurile mioritice pentru “Seven seconds“.

In plus, Mohan Chopra, producator asociat, a considerat ca, daca Romania a fost suficient de buna pentru Anthony Minghella si al sau “Cold Mountain“, de ce nu ar fi la fel si pentru ei? Si, analizand costurile de realizare, am spune ca indienii chiar au facut o mare afacere.

Pentru aproape o luna de filmari in Romania, ei scot din buzunar aproape 300.000 de lire sterline. Cu 50% mai putin decat ar fi cheltuit daca ar fi filmat in Londra, dupa cum afirma producatoarea Divya Bhatnagar.