Actrita Alexandra Dinu are astazi motive de bucurie. Copilul ei, Mario, implineste doi anisori si, drept urmare, e musai sa fie chef mare in familie. Juniorul va avea parte de o petrecere pe cinste, la Milano, acolo unde micutul locuieste de mai bine de un an cu bunicii sai.

La eveniment este asteptat si tatal lui Mario, fotbalistul Adrian Mutu, insa nu se stie daca vedeta lui Chelsea va putea ajunge, pentru ca are antrenamente la Londra cu echipa sa de club, iar antrenorul Mourinho nu accepta sub nici o forma absenta de la pregatire.

In urma cu doi ani, Alexandra Dinu si Adrian Mutu formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-bizz-ul autohton. Pe 9 septembrie 2002, a aparut pe lume si Mario, un baietel frumos foc, care semana leit cu fotbalistul. Din pacate, un an mai tarziu, Alex si Adi s-au despartit, bebelusul fiind disputat de ambii parinti.

Dupa un scandal de proportii, cu balacareli prin presa si acuze grave, castig de cauza a avut pana la urma doamna Mutu, ea ducandu-l, dupa pronuntarea divortului, pe baietel la Milano, oras in care se afla familia ei.

"Alexandra va veni special de la Roma, unde filmeaza de zor la o pelicula istorica, si ii va aduce fiului sau un cadou deosebit, o masina in miniatura, cu care Mario se va plimba prin casa."

Mutu ar putea absenta de la chef

De atunci, "Briliantul" il vede pe micut din cand in cand, in functie de programul pe care il are. La inceputul verii, l-a dus pe Mario in vacanta pe o insula exotica, dar si in Romania, la Moeciu. I-a cumparat hainute, jucarii si tot felul de suveniruri pe care juniorul punea mana.

Acum, insa, la ziua de nastere a baiatului, Mutu s-ar putea sa lipseasca de la eveniment, pentru ca se afla destul de departe de el, la Londra, si este putin probabil ca antrenorul sau, Jose Mourinho, sa-l invoiasca de la pregatire pentru cateva ore. Dar niciodata nu se stie... Poate nu-i dracu’ chiar atat de negru!

Petrecere cu tort si jucarii

In ciuda faptului ca presa de ieri a anuntat ca Mario va fi sarbatorit la Londra, familia Alexandrei neaga acest lucru. Din informatiile noastre, se pare ca petrecerea se va tine la Milano, in locuinta sotilor Dinu, bunicii baietelului. De altfel, acestia i-au pregatit micutului tot felul de surprize: un tort imens, jucarii multe si hainute de firma.

In ceea ce o priveste pe Alexandra, ea va veni special de la Roma, unde filmeaza de zor la o pelicula istorica, si ii va aduce fiului sau un cadou deosebit, o masina in miniatura, cu care Mario se va plimba prin casa. Suntem curiosi ce ii va cumpara Mutu? Probabil, tot un dar special...