Adrian Năstase a respins, ieri, extrem de nervos, veridicitatea stenogramelor şedinţelor de partid ale liderilor PSD. „Aşa-zisa stenogramă este, in opinia mea şi a colegilor mei, o campanie murdară. Sint tăieturi, făcături de presă. Sint jocuri ale Alianţei D.A.

şi ale lui Traian Băsescu pe teme marginale, care vin din tăieturi de foarfecă pe anumite texte fabricate de unii sau de alţii“, a spus Adrian Năstase. Cind i s-a atras atenţia că unii membri PSD au recunoscut că şedinţele sint inregistrate, Năstase a replicat: „Sint probabil subiecte atinse in dezbaterile respective“.

Spre ghinionul lui Năstase, şi Dan Andronic, unul dintre strategii electorali ai PSD, a confirmat veridicitatea stenogramelor. El a presupus că inregistrarea şedinţelor de partid a fost sustrasă de un funcţionar din arhiva unui secretar executiv al PSD, Dorina Mihăilescu.

„Domnul Guşă văd că a sustras, dar nu ştiu dacă sint măcar reale. Nu ştiu dacă ei fac stenograme la asemenea şedinţe“, s-a pronunţat şi Ion Iliescu. La insistenţele jurnaliş tilor, şeful statului a adăugat: „Nu ştiu. Nu pot să comentez ce nu cunosc, dragă“.