R.H.S. Company S.A., distribuitor autorizat BenQ in Romania, a incheiat anul financiar 2004 cu o cifra de afaceri de 30,5 milioane USD, cu 78% mai mare fata de cea inregistrata in 2003, confirmand astfel previziunile efectuate la inceputul anului de oficialii companiei.

“Cresterea cifrei de afaceri de peste 75% inregistrata anul trecut, cu mult peste rata de evolutie a pietei de profil, s-a datorat atat extinderii

portofoliului de produse oferite, cat si adaugarii de noi companii in lista de furnizori.

Am adaugat anul trecut in portofoliu distributia a patru marci noi: LG (dispozitive de stocare optica, monitoare CRT si TFT, laptop-uri), Leadtek (placi video pe platforma Nvidia), Asrock (placi de baza din segmentul entry-level) si Alps (FDD).

In plus, am extins gama de produse comercializate sub marca Asus cu laptop-uri, PDA-uri, barebones, urmand ca anul acesta sa distribuim si carcase si ventilatoare.”, a declarat Dragos Popescu, directorul general al R.H.S. Company.

R.H.S. a devenit anul acesta distribuitor autorizat BenQ in Romania. Compania comercializeaza, printre altele, monitoare LCD, proiectoare, camere digitale, scanere si dispozitive de stocare optica.

Compania a fost infiintata in 1999 si are filiale in Bacau, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi si Constanta.