In cazul in care liberalul Ludovic Orban va iesi invingator in sondajele Aliantei D.A. si va fi desemnat candidat la Primaria Capitalei, il va avea contracandidat pe Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie.

Gigi Becali s-a razgindit de la o zi la alta in legatura cu desemnarea candidaturii la Primaria Capitalei a economistului Constantin Cojocaru. „Pe ultima suta de metri s-a revocat aceasta hotarire. Daca Videanu va fi candidatul Aliantei D.A., atunci e OK si vom vedea ce vom face; daca va iesi invingator in sondaje Orban, atunci voi intra eu in lupta.

Asta nu merita sa fie primar nici la o comuna“, a declarat liderul PNG.

Intrebat care sint motivele pentru care il prefera pe Adriean Videanu, Gigi Becali a raspuns ca acesta „a reusit in afaceri“, ceea ce demonstreaza ca poate fi un bun conducator. „Ce a condus Orban pina acum? El poate sa conduca doar clinica de dezalcoolizare“, crede Becali despre candidatul liberalilor.

In acelasi context, presedintele PNG si-a aratat sustinerea fata de Cozmin Gusa si Lavinia Sandru in disputa ce are loc in Partidul Democrat. „Viitorul Romaniei nu este Berceanu. Este Cozmin Gusa si Lavinia Sandru.

Prin ei a cistigat Basescu, nu prin Berceanu, care a stat la cutie“, a adaugat Gigi Becali, aratindu-si totodata disponibilitatea de a primi la el in partid grupul tinerilor revoltati din PD.