OTV se cheama ca ar fi televiziune. De 1.800 de metri patrati, chiar. Patronul, Dan Diaconescu, este, prin deductie, om de televiziune. Ea, televiziunea, se tine din sponsorizari. Invitatii sint personaje. Ghiuluri, pantofi albastri ciocati.

Capitolul intii

Iti spune sa vii la sapte. Si-l astepti doua ore. La protocol: fereastra mica spre lume, televizor mic da stirile Antena 1, canapele cu culori de Obor te dau pe spate. Cu timpul, locul se umple. Te privesc.

Trebuie sa fii cineva, altfel ce dracului cauti aici. Fumeaza si te privesc cu pantofii lor maro sau albastri, dar ciocati, cu unghiile impecabil curatate si lacuite, dar frumos continuate in degete cu ghiuluri, cu ceasurile lor, niciodata prinse la incheietura, mereu itindu-se de sub mineca.

Capitolul doi

„A, tu esti!" Unul dintre ei ti se adreseaza. „Tu esti, imi pari cunoscut! Ala care are o universitate particulara cu banii lui tac-tu si te alearga astia cu fiscul?" Recunosti: „Nu!" Si cautarea lor reincepe.

Taci si alt ciocat exclama: „Ba, e Gigi pe nu stiu ce program, mama, ce om!" Si ciocatul isi cauta idolul pe toate programele! „Ba, pe tine te-au dat afara de undeva!" Din nou, spui ca nu esti din buletinele de stiri. Ciocatii, socati.

Capitolul trei

Vine Dan Diaconescu: Bai, da-i drumul, intru pe sticla mai tirziu! Baga colegii ceva!

Interviul despre ciurucuri umane la OTV

Bai, nu cred ca Nastase e ciuruc! Toti cei care fac ceva in Romania sau au ceva de spus sint liberi sa vorbeasca. De ce? Fiindca poporul vrea sa-i asculte. Am fost mereu criticat ca fac emisiuni si-i las pe oameni sa vorbeasca. Toata lumea a copiat sistemul.

Fata asta de soricel

Prima femeie in costum de baie care a aparut pe o plaja a fost hulita. Sint mai timid de felul meu, mai naiv. Mai putin bun ca gazetar, facem si noi ce putem.

Actionariat la OTV

Eu. Daca era PSD-ul stapin, de ce m-a inchis? Daca era Vadim, de ce a cerut inchiderea mea cind l-am atacat. Nu ne deranjeaza sa avem mai multi proprietari fiindca se mai duc din dorintele de rau ale adversarilor. Sintem ai nimanui.

Teapa cu ziaristii rapiti ce vin la aeroport

Eu nu te-am trimis la aeroport. Nu am trimis pe nimeni. Mai mult, la doua noaptea am aflat in casca de aglomeratia de ziaristi de la Otopeni si am trimis si noi oameni acolo.

Gherla OTV

Nu a fost, dom’le! Sa nu uitam ca sursele noastre au dat diverse informatii in premiera: caseta, comunicatul Al Jazeera, numele lui Munaf. Nimeni nu stia nici de caseta, nici de comunicat, nici de numele calauzei ziaristilor. De ce nu as fi crezut sursa asta si de data asta, cind am vazut ca se intrerupe programul pe B1 Tv? Eu am comentat ce se intimpla. Simburele este ca ziaristii sint ok.

Pielea lui DD

Ziaristii sint invidiosi pe mine. Si stii de ce? Eu le-am spus de la obraz celor din Clubul Roman de Presa ca sint niste hotomani, ca e o mafie intreaga in presa. Supararea e mare.

Televiziune de apartament

Pai, avem 1.800 de metri patrati. La Tele7 ABC aveam 50 de metri patrati.

Avere

Doua televiziuni, un apartament in Militari, o masina Infinity. Forta televiziunilor mele este cea a sponsorilor mei, vreo 60 si ceva, care dau in fiecare luna 2.000-3.000 de euro. Oameni care nu sint primiti la nici o televiziune cind vine vorba de campanii de publicitate. Nimeni nu-i primeste cu bugete mici. Asa, OTV incaseaza 180.000 de euro pe luna. Cu banii astia supravietuim perfect.

Uite, cind eram inchisi, sponsorii astia ne-au dat 1.000 de euro pe luna si plateam salariile oamenilor care au ramas linga mine. Acesti oameni sint prietenii OTV.

Subiecte

Pot spune clar: din zece, unul este compromis. Recunosc, am prieteni. Ma roaga cite unul: ba, nu aborda aia sau aia. Dar restul, le fac. Confratii mei, care mor de invidie, din zece subiecte nu pot face decit unul sau doua. De aceea, toti oamenii vin la mine.

Salubritatea televiziunilor e OTV

Am o lista pe o luna jumatate de programari. 80% la cererea lor. Stiti de ce vin oamenii la mine? Au fost in alta parte si au fost respinsi. Iau telefoane, ii programez cind nu am invitati sau cind unul dintre invitati „cade"...uite, un grec a fost arestat in drum spre OTV, am sunat imediat pe altii sa vina.

Stiu exact cine poate veni intr-un sfert de ora sau in nu stiu cit timp, daca e din provincie. Sponsorii insa intra oricind vor ei, trecind peste orice programari. Eu nu aranjez nimic. Vorbesc, pur si simplu. Nu cer nici un ban.

OCRAM TV

Asa se numeste OTV. E o licenta a unui prieten de-al meu, care a cistigat-o si mi-a vindut-o mie. Marco il cheama. OCRAM se semna cind scria iubitelor lui.

Ieftin imbracat

Am o firma de la Unirea care ma imbraca. Baiat amarit!