Automobile Bavaria a lansat camionul MAN TGL, un vehicul destinat atit transportului in oras, cit si transportului pe distante mari. Compania estimeaza ca in acest an va vinde 25 de camioane.

Camionul MAN este disponibil in doua variante: cea destinata distributiei, de 7,5 tone, iar cealalta destinata pentru transporturi pe distante mari, reprezentata de modelul de 12 tone. Constructorul recomanda noul camion MAN in special pentru distributia urbana.

„Prin lansarea MAN TGL va prezentam un camion, fara de care in curind nu va veti mai putea inchipui peisajul stradal, motivul pentru aceasta fiind marea sa versatilitate si economicitate", informeaza Automobile Bavaria. MAN poate fi dotat cu diverse tipuri de caroserie.

„In faza de proiectare am tinut foarte mult la interactiunea cu carosierii, rezultatul fiind un camion modern, ce apartine categoriei usoare de 7,5-12 tone si care faciliteaza montarea diferitelor tipuri de caroserii", informeaza compania constructoare.

Mai multe tipuri de caroserie

Vehiculul poate fi intrebuintat drept camion cu platforma, prelata, frigorific sau de tractare. „TGL poate fi folosit atit cu dube de tip furgon, cu sau fara platforme de incarcare, cu bene basculabile, cu toate tipurile de macarale, cit si cu dube frigorifice, pentru transport de bauturi sau ca vehicul pentru salubritate si de stins incendii", mai arata compania importatoare.

Camionul dispune de mai multe capete de tractor si ofera soferului si insotitorului acestuia siguranta si un spatiu generos.

Frigider, masina de gunoi sau de pompieri

„Adresam noul model companiilor de distributie, producatorilor de alimente, micilor intreprinzatori din domeniul constructiilor, furnizorilor de servicii urbane si comunitare si tuturor celor care au nevoie de acces urban in conditiile actualelor restrictii", mai spune importatorul.