Daniela Gyorfi si-a vazut mai multe vise cu ochii. Cantareata se afla intr-o perioada plina de schimbari. si-a pus implanturi noi, mai mari ca primele, apoi si-a cumparat un superb Audi A3 si se va apuca sa-si renoveze apartamentul. Desi e o femeie tare, "cu o educatie spartana" cum spune ea, operatia de schimbare a implanturilor i-a dat mari emotii. "Mi-a fost frica.

Pana am ajuns pe masa si am fost anesteziata eram extrem de speriata. Mai ales ca multi medici s-au temut sa faca interventia din cauza unor probleme pe care le aveam cu vechile implanturi. Chiar si medicul Dan Dumitru Totir a avut emotii. sase ore a durat interventia, dar sunt foarte multumita de noii mei sani. Sunt superbi si tin sa-i multumesc medicului meu pentru ei.

Acum am proteze de ultima generatie, am sanii mai mari ca inainte pentru ca port numarul patru la sutien." Dupa achizitionarea sanilor a urmat masina. Un Audi A3 negru de 30.000 euro. Cantareata si-a achizitionat automobilul in leasing si spune ca il va pastra pana anul viitor cand va aparea noul model A3, pe care deja si-l doreste. Acum urmeaza sa-si renoveze apartamentul.

Articol de: Florian Gheorghe, Monica Vlad