Facind sapaturi in spatele blocului din Constanta, unde locuieste mama presedintelui nostru, Adrian Severin a descoperit un sit arheologic ce consfinteste faptul ca Traian Basescu e tatar.

Si cum de la tatari la manipularea maselor populare nu e decit un pas, a conchis ca de-aici i se trage marinarului talentul de a jongla cu frustrarile si suferintele crestinilor din jurul lantului subcarpatic.

Mai nasol e ca domnul Severin se loveste in hirlet cu alt cautator in gunoaie, senatorul Vadim Tudor, ce se jura acu’ doua luni ca Basescu e taiat imprejur, fiind conceput intr-o eprubeta la Tel Aviv si inseminat in burta patriei noastre de hidra iudeo-masonica.

Cum de-a ajuns detectorul de metale al lui Vadim, specializat in descoperirea tiganilor, bozgorilor si jidanilor in stratul reavan al bastinasilor albi si pufosi, sa tiuie a tatar in mina lui Severin?!

Cum bine am zis si in Dilema Veche, singura explicatie ar fi ca fostul ministru de externe se teleporteaza, din cind in cind, in costumul de ciobanas mioritic, cu care i-a intimpinat, in anii studentiei, la nu mai stiu ce congres, pe secretarul general al Partidului si pe sinistra lui sotie.

Astfel, observatia sa corespunde perfect unghiului de vedere al dacilor de pe Columna, prin care orice romanas smecher e preschimbat in alogen imputit.