"Retragerea" Catalinei Ponor si a Danielei Sofronie la Constanta a incins spiritele printre antrenorii din clubul de la malul marii. Tehnicianul Mirela Szemerjai a declarat ca incapatanarea celorlalti antrenori de a nu dori sa modifice programul pentru a face loc si Danielei o poate face pe sportiva sa renunte la performanta. "Colegii mei nu pot face nici o concesie.

In asemenea conditii, daca tot nu se rezolva nimic, o sa plec cu ea la Bacau sau la Bucuresti. Sau Daniela va pleca la Deva, unde va putea sa continue si scoala", sustine antrenoarea. Chiar si antrenorul Catalinei Ponor sa opus venirii Danielei in aceeasi sala cu fosta sa colega, pe motiv ca Ponor vrea sa se antreneze singura. "Cred ca mai sigur o sa ajung la Deva, unde pot continua si scoala.

Acum depinde ce se va rezolva aici. Oricum, doamna Mirela are si o grupa de copii", a spus Daniela Sofronie. Chiar daca aveau liber mai bine de o saptamana, cele doua gimnaste, Catalina Ponor si Daniela Sofronie, au inceput antrenamentele la numai cateva zile dupa ce paraseau Capitala, o data cu desfiintarea lotului olimpic de gimnastica.

Multipla campioana olimpica a intrat in "paine" inca de acum o saptamana, lasanduse putin "vrajita" de actualul antrenor Matei Stanei. "Am inceput antrenamentele in secret. Am "pacalito" putin, daca pot spune asa. Iam spus sa iasa cu fostele colege pe plaja sa alerge si a venit transpirata toata.

Am mai puso sasi aduca aminte de scarile de acum 11 ani, iar de miercuri a intrat in sala", a declarat tehnicianul constantean. "Oricum, maine ajunge o noua barna, iar la finalul saptamanii o sa schimbam si suprafata de la sol", a adaugat Stanei. "Catalina sa linistit si am incredere ca va fi foarte bine pana la urmatorul concurs. Sa reapropiat de mine si am vazut ca nu are probleme de efort.

Mai trebuie sa lucram la psihic", a caracterizat situatia Catalinei antrenorul de la malul marii. Cealalta componenta a lotului olimpic, care era singura ce nu facuse probleme celor doi tehnicieni, Octavian Belu si Mariana Bitang, a inceput alergarile inca de sambata.

Antrenoarea sa, Mirela Szemerjai, a spus ca primul lucru care trebuie rezolvat este greutatea Danielei, care are in plus 23 kilograme. "A facut niste alergari pe plaja si sa antrenat la sala de forta a clubului Farul", a precizat Szemerjai.