Filmul de animatie "Wallace & Gromit: Blestemul Iepurelui Rau" s-a situat in fruntea box-office-ului nord-american in ultimul weekend, cu incasari estimate la 16,1 milioane de dolari, trasmite Mediafax.

Comedia produsa de studiourile DreamWorks, care spune povestea unui inventator si a cainelui sau, a detronat thrillerul "Jurnalul de bord", realizat de Robert Schwentke, care a stat doua saptamani pe primul loc in box-office. "Jurnalul de bord" s-a situat in aceasta saptamana pe locul al doilea, cu incasari de 10,7 milioane de dolari.

Pe locul al treilea se situeaza "Eu si sora mea mai mica", o comedie despre doua surori, in care joaca Cameron Diaz, Toni Collette si Shirley MacLaine. Filmul a avut incasari de zece milioane de dolari. Drama "Two for the money", in care Al Pacino joaca rolul unui parior din universul fotbalului american, se situeaza pe locul al patrulea, cu incasari de 8,4 milioane de dolari.

El este urmat, pe cea de-a cincea pozitie, de "The Gospel", cu opt milioane de dolari, care prezinta povestea unui tanar cantaret care se departeaza de Dumnezeu. "Tim Burton’s Corpse Bride" se situeaza pe locul al saselea, cu 6,5 milioane de dolari. Urmeaza "Waiting", cu incasari de 5,7 milioane de dolari, "A History of Violence", cu incasari de 5,1 milioane de dolari.