Dezvaluirile aparute ieri in Gazeta Sporturilor, in legatura cu accidentul suferit de selectionerul Victor Piturca la o partida de vinatoare desfasurata simbata in apropiere de Segarcea, l-au determinat pe primarul Craiovei, Antonie Solomon, sa isi schimbe declaratiile.

Surse ale Gazetei sustin in continuare ca edilul Baniei este cel care, din greseala, l-ar fi ranit usor pe Victor Piturca. Solomon nu are insa permis de vinatoare, de aici si tacerea aproape totala in jurul incidentului.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a marturisit ieri ca a auzit ca Victor Piturca a fost ranit la vinatoare, dar selectionerul continua sa sustina ca nu are absolut nimic.

Victor Piturca a ramas uluit cind a auzit declaratia primarului Craiovei, Antonie Solomon, potrivit careia selectionerul a fost ranit la picior in timpul vinatorii de la Segarcea.

"Asa a declarat Solomon, ca sint ranit? Nu e normal? O sa discut cu el, sa-l intreb daca a spus asa ceva! Oricum, i-am zis sa dea Gazeta Sporturilor in judecata, fiindca a scris numai magarii.

Articol integral in Gazeta Sporturilor