Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece va deschide in aceasta luna cinci noi sucursale, dintre care patru in Bucuresti, informeaza un comunicat de presa al grupului bancar. Reteaua teritoriala a bancii are in prezent 40 de unitati operationale, dintre care 18 in Bucuresti, urmand ca pana la sfarsitul anului, aceasta sa ajunga la 45 de unitati.

Potrivit unui comunicat al bancii, doua noi sucursale, una la Bucuresti si alta la Baia-Mare au fost deschise pe 21 noiembrie si respectiv 25 noiembrie. Pana la sfarsitul acestei luni, alte cinci sucursale vor deveni operationale, dintre care patru in Capitala, in zonele Drumul Taberei, Ghencea, Calea Victoriei si Berceni. Cea de-a cincea sucursala va fi deschisa la Alba Iulia.

"Daca la finele anului 2004, Banca Romaneasca avea o retea formata din 28 de unitati, iata ca acum la sfarsitul anului 2005 numarul sucursalelor va ajunge la 45.

Calitatea relatiei banca-client la nivelul principalului canal de distributie al bancii – reteaua teritoriala – a crescut foarte mult, iar acest parteneriat speram sa se consolideze in continuare", a declarat Andreas Maragkoudakis, directorul general al Bancii Romanesti.

Reteaua teritoriala a bancii are in prezent o 40 de unitati operationale, dintre care 18 in Bucuresti, urmand ca pana la sfarsitul anului, aceasta sa ajunga la 45 de unitati.