Gigi Becali si l-ar dori pe capitanul dinamovist in Ghencea si este pregatit sa-i faca o oferta tentanta in vara. In acelasi timp, finantatorul a spus despre Dumitru ca va pleca doar in strainatate, in tara urmind sa joace numai pentru ros-albastri. Ambii jucatori au in comun faptul ca nu si-au prelungit contractele cu formatiile de care apartin.

Dinamo si Steaua, eternele rivale ale campionatului romĺnesc, au fiecare Florentinul lor buclucas, cu probleme contractuale. In afara prenumelui, cei doi mai au si alte puncte comune: ambii sint mijlocasi dreapta si mici de inaltime, jocul lor bazindu-se pe viteza si pe centrari. Situatia lui Florentin Dumitru ramine in continuare incerta.

El a prins foarte rar primul 11 in turul campionatului, se afla in ultimele sase luni de contract si nu si-a prelungit inca intelegerea cu ros-albastrii. In tabara ciinilor, Florentin Petre nu este multumit de ceea ce oficialii din Groapa vor sa-i ofere, Giovani anuntind ca nici un jucator de la Dinamo nu va mai lua mai mult de 100.000 de euro.

"As juca si la Steaua. Am o virsta si trebuie sa ma gindesc serios la viitorul meu", a spus Petre. Finantatorul din Ghencea, Gigi Becali, a dat ieri replica: "Cum sa nu vreau un asa jucator de valoare? In vara, daca nu se intelege cu alta echipa, il aduc sa joace la Steaua".

Despre Dumitru, latifundiarul din Pipera a anuntat initial ca va accepta sa-l cedeze numai in schimbul a 300.000 de euro.

De curind, a schimbat tonul discutiei: "Dumitru poate sa plece si pe degeaba. Sa se duca unde vrea si pe cit vrea". Ieri, s-a imbunat din nou si a adaugat: "Nu sint suparat pe el, iar daca nu-si gaseste o echipa din strainatate, va ramine la Steaua". Impresarul jucatorului, Eugen Stanculescu, a anuntat ca nu a aparut nici o oferta concreta pentru fotbalistul Stelei.

"Deocamdata, au existat doar citeva discutii, dar nu este nimic sigur. Florentin asteapta un contract de la o formatie din strainatate. Daca nu, in tara nu va juca in alta parte decit in Ghencea".

Oli va face echipa

Finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, a spus ca are incredere deplina in antrenorul sau. "Eu nu voi hotari ce jucatori sa plece de la Steaua de unul singur. Il voi lasa pe Olaroiu sa si-i aleaga singur pe cei cu care vrea sa lucreze. Doar el este cel care ii va pregati si stie mai bine de ce are nevoie", a spus Gigi.

Antrenorul a luat deja o prima hotarire in acest sens, anuntindu-l pe Oprita ca nu va mai fi cedat la Poli Timisoara.

Dribling de impresar

Impresarul lui Florentin Dumitru, Eugen Stanculescu, nu crede ca finantatorul ros-albastrilor are vreun dinte impotriva jucatorului. "Din cite stiu eu, nu a existat si nici nu exista vreo divergenta intre domnul Becali si Dumitru. Cred ca a spus ca il lasa sa plece gratis doar pentru a-i arata cit de mult tine la el si ca ii doreste numai binele", a spus impresarul.