Logitech lider in productia mondiala de mous-uri pentru calculator, a anuntat astazi sfarsitul discriminarii impotriva mainii stangi. Unii dintre cei mai destepti si cei mai creativi oameni din lume sunt stangaci, dar trebuie intotdeauna sa se adapteze la o lume dominata de mana dreapta.

In vreme ce multi s-au adaptat bine si au avut mari realizari in pofida acestei dificultati – Leonardo Da Vinci, Aristotel, Mahatmah Gandhi, Albert Einstein, Winston Churchill si Mozart, de exemplu – stangacii pot in sfarsit sa aleaga atunci cand este vorba despre mouse-ul computerului.

Sculptat pentru a se potrivi mainii stangi, mouse-ul pentru mana stanga Logitech® MX™610 asigura aceleasi avantaje ca si cele pentru mana dreapta - sistemul laser de tracking, tehnologie avansata fara fir, comenzi de navigare si comunicari e-mail si mesaje instant.

Design confortabil, diverse comenzi si notificari

Cu solutii de prindere pentru degetul mare si degetul mic, mouse-ul laser fara fir pentru mana stanga Logitech MX610 se potriveste in mod natural mainii stangi.

Astfel, atingerea delicata face ca manevrarea mouse-ului sa fie confortabila pe perioade mai lungi de timp.

O imagine in oglinda a mouse-lui laser fara fir premiat Logitech MX610, acest nou mouse flexibil dispune de 10 butoane, inclusiv de cele pentru e-mail si mesaje instant care semnalizeaza luminos atunci cand sosesc noi mesaje in cadrul Microsoft® Outlook®, Windows® Messenger, MSN® Messenger, si Yahoo!® Instant Messenger.

Cu o raza radio de pana la 10 metri, oamenii pot lua cu ei mouse-ul atunci cand se indeparteaza de computer, putand fi totusi informati atunci cand sosesc mesajele importante. Mouse-ul include, de asemenea, butoane pentru volum mai tare sau mai incet si pentru functia mute, pentru comandarea muzicii pe PC.

Rotita de scroll Plus Zoom Logitech permite oamenilor sa deruleze fara efort in stanga, in dreapta, in sus si in jos si sa dea zoom in si in afara imaginilor, a paginilor Web si a documentelor deschise.

Logitech 2.4 GHz digital fara fir

Mouse-ul laser fara fir pentru mana stanga Logitech MX610 include un micro-receptor USB de 2.4 GHz care reduce posibilitatea interferentei radio si a latentei. Receptorul se conecteaza instant cu mouse-ul atunci cand este conectat la un PC desktop sau notebook.

In timp ce mouse-ul si receptorul fara fir trimit informatiile, mouse-ul poate simti periodic o intrerupere sau interferenta radio. In doar cateva clipe, mouse-ul schimba canalul radio pana ce gaseste unul fara interferenta.

Pret si disponibilitate

Mouse-ul laser fara fir pentru mana stanga Logitech MX610 va fi disponibil in intreaga lume la inceputul lunii aprilie. Pretul sugerat pentru Europa este de 59,99 €.