In primele doua luni ale acestui an, productia industriala a crescut cu 3,5% fata de perioada similara a anului trecut, iar in luna februarie a acestui an cresterea a fost de 2,9%, potrivit datelor prezentate luni de catre Institutul National de Statistica.

In perioada analizata, cifra de afaceri totala a intreprinderilor cu activitate principala de industrie a crescut cu 9,2% fata de primele doua luni ale anului anterior.

In primele doua luni ale acestui an, cifra de afaceri totala a intreprinderilor cu activitate principala de industrie a inregistrat o majorare de 9,2% fata de perioada similara a anului 2005. Comparativ cu luna februarie a anului trecut, in luna februarie a acestui an, cifra de afaceri totala a intreprinderilor cu activitate principala de industrie a crescut cu 10,9%.

De asemenea, in perioada mentionata, productivitatea muncii in industrie a fost mai mare cu 7,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In primele doua luni ale anului 2006, principalele resurse de energie primara au totalizat 7,18 milioane tone echivalent petrol, din care 4,3 milioane tone echivalent petrol din productia interna.