Raiffeisen Bank ofera pentru refinantarea creditelor de consum un produs - creditul pentru nevoi personale nenominalizate, garantat cu ipoteca - Flexicredit Plus. Destinat persoanelor fizice, acest tip de credit poate fi folosit pentru refinantarea: creditelor de consum, creditelor de nevoi personale nenominalizate cu sau fara garantie, creditelor auto, cardurilor de credit, leasing-ului etc.

Creditul de refinantare Flexi Plus se acorda in valuta (EUR/USD), iar valorile sunt cuprinse intre 5.000 - 75.000 EUR (echiv. USD). Termenul de rambursare poate fi de pana la 20 ani. Dobanda este de 9,5% pe an pentru creditele acordate in EUR si 10,5% pe an pentru cele in USD.

"Principalele avantaje ale clientilor in cazul refinantarii creditelor sunt, pe de o parte, o singura rata lunara de plata, de regula mai mica decat cea sau cele actuale, iar pe de alta parte, clientul poate ramane cu o suma de bani in plus, daca opteaza pentru un credit mai mare decat sumele pe care le are de rambursat", a spus Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank este o banca universala care ofera o gama completa de servicii si produse pentru persoane fizice, IMM-uri si companii mari. |n prezent, banca are peste 2 milioane de clienti de retail (dintre care peste 120.000 IMM-uri) si peste 4.600 corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank detine o retea de 219 unitati, 780 de ATM-uri si peste 6.000 de POS-uri.

La sfirsitul anului 2005 activele totale ale bancii au depasit 3 miliarde de euro, banca ocupand pozitia a treia in sistemul bancar romanesc.